هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

تاکسی‌های برقی پلاک‌گذاری می‌شوند؟

تاکسی‌های برقی پلاک‌گذاری می‌شوند؟ دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور درباره ارائه تأییدیه این شورا به پلیس راهور برای پلاک گذاری تاکسی‌های برقی، گفت: این موضوع مربوط به انطباق مشخصات تاکسی‌های برقی با ضوابط مصوب در شورای عالی ترافیک کشور است که باید در این شورا مورد بحث قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۴ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 22
کد خبر: ۲۳۷۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجتبی شفیعی در توضیح بیشتر اظهار کرد: ضوابط تاکسی برقی در اوائل سال گذشته در شورای عالی ترافیک به تصویب رسیده است و مشخصات خودرو‌هایی که برای تاکسی پیشنهاد می‌شود باید با این ضوابط منطبق باشند.

بعضی پارامتر‌های تاکسی‌های برقی با ضوابط مصوب انطباق کامل ندارد

وی ادامه داد: شورای عالی ترافیک کشور ضوابط را پیشتر تصویب کرده و موضوع انطباق نیز عموما از طریق کمیته فنی و اتحادیه انجام می‌شود که در مورد برخی انواع تاکسی‌های برقی بحثی مطرح است که بعضی پارامتر‌های آن‌ها با ضوابط مصوب انطباق کامل ندارد و در این شرایط یا باید این ضوابط تعدیل شود و یا مغایرت‌ها بر اساس ضوابط برطرف شوند.

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور تأکید کرد: عمده ایرادات ممکن است در حوزه اصلاح ضوابط، حل شود؛ در حقیقت به اعتقاد اعضای کمیته، برخی ضوابط سختگیرانه بوده و ممکن است کمی تعدیل شوند تا خودرو‌های متداول بتوانند پاس کنند که البته موضوع باید در شورای عالی ترافیک مورد بحث قرار گیرد. اما اگر بخواهند ضوابط بدون تعدیل باقی بماند و اصلاح نشود باید مغایرت‌ها برطرف شود.

وی ادامه داد: موضوع باید به شکلی حل و فصل شود و نمی‌شود خودرویی که تا این مرحله رسیده و کارهایش انجام شده به کار گیری نشود. یک یا دو پارامتر مغایرت دارند که کمیته فنی خودرو‌های برقی مقرر شده تصمیم گیری لازم را انجام دهد و پیشنهاد بدهد که ضوابط با رعایت اصول فنی، اصلاح شود.

امکان اصلاح رنگ تاکسی‌های برقی جدید به آبی فیروزه‌ای

شفیعی همچنین درباره رنگ تاکسی‌های برقی که پیشتر مصوب شده بود آبی فیروزه‌ای باشند، اما در حال حاضر تعدادی از بخش اول این ناوگان با رنگ مشکی و سفید وارد کشور شده‌اند، گفت: رنگ این خودرو‌ها با استفاده از استیکر‌ها یا رنگ آمیزی صنعتی قابل اصلاح است. در گذشته نیز در هنگام ورود نخستین مرحله ورود برخی انواع تاکسی و ون این اتفاق افتاده است و با هدف به کارگیری این تاکسی‌ها ممکن است با استیکر بشود رنگ را اصلاح کرد.

شادی مالکی سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران درباره زمان پلاک گذاری تاکسی‌های برقی روز گذشته اظهار کرده بود که خودرو‌های برقی دو شرکت کرمان موتور و آرین، پلاک ملی را گرفتند و منتظر دریافت پلاک تاکسی هستند؛ به طوری که پلاک گذاری تاکسی‌های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک است که به پلیس راهور ارسال شود تا پلاک تاکسی این خودرو‌ها داده شود.

وی همچنین اعلام کرده بود که طبق گفته شورای عالی ترافیک ظرف دو هفته آینده وضعیت پلاک گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار