برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

دو باشگاه سرخابی 6 هزار میلیارد تومان به فروش رسیدند

دو باشگاه سرخابی 6 هزار میلیارد تومان به فروش رسیدند به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی،‌ دو باشگاه استقلال و پرسپولیس امروز در فرابورس به ارزش 6 هزار میلیارد تومان به فروش رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 22
کد خبر: ۲۳۷۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  85 درصد از سهام دو باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس امروز در حراج فرابورس ایران به صورت نقد 10 درصد و 90 درصد اقساط به دو هلدینگ بانکی و پتروشیمی فروخته شدند.


خاندوزی این را هم گفت: هلدینگ بانکهای خصوصی و هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس دو باشگاه سرخابیها را به ارزش 2800 میلیارد تومان برای استقلال و 3200 تومان برای پرسپولیس خریداری کردند.


وزیر امور اقتصادی و دارایی،‌هدف از واگذاری این دو باشگاه را رفع مالکیت واحد دولتی در دو باشگاه عنوان کرد و گفت: آژانس فوتبال آسیا از سال 1400 دو باشگاه را به خاطر مالکیت واحد تحریم کرده بود و بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم،‌ در اسفند 1400 این دو باشگاه وارد بازار پایه فرابورس شدند و 400 هزار نفر در عرضه اولیه سهام دو دو باشگاه مشارکت کردند.


به گفته خاندوزی با توجه به اتمام مهلت AFC در اواخر سال 1402 دو کنسرسیوم متشکل از بانکهای غیر دولتی و شرکتهای پتروشیمی زیر مجموعه پتروشیمی خلیج فارس تشکیل شدند و امروز دو باشگاه در حراج نقدی در فرابورس توسط آن دو خریداری شد.


خاندوزی به سابقه واگذاری سرخابیها اشاره کرد و گفت: از سال 1376 قرار بود، این دو باشگاه واگذار شوند که نشد و در دولت سیزدهم این کار انجام شد.


وی گفت: طبق قاعده فرابورس 10 درصد حصه نقدی این ارزش دو باشگاه از سوی خریداران پرداخت شد و 90 درصد بقیه به صورت اقساط 6 ماهه در موعدهای مقرر پرداخت می‌شود.


وی در مورد جریمه دو باشگاه سرخابی نیز گفت: قرار است با خریداران کنسرسیومی این تهدید به فرصت تبدیل شود تا از سال آینده با بر قراری حق پخش مسابقات دو باشگاه،‌درآمد پایدار برای دو باشگاه ایجاد شود.


وزیر امور اقتصادی و دارایی این را هم گفت: قرار بود خریداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بخش خصوصی و تعاونی باشند،‌اما در نهایت به شکل کنسرسیومی خریده شدند.


وی اظهار امیدواری کرد با واگذاری این دو باشگاه ورزشی به بخش غیر دولتی،‌شفافیت مالی و مدیریت حرفه‌ای درآنها برقرار شده و درآمد پایدار برای آنها فراهم شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار