بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

بن‌سلمان می‌داند که جنگ با ایران ویران‌کننده خواهد بود

یک شبکه خبری روس در گزارشی نوشت که ولی‌عهد سعودی به خوبی می‌داند که جنگ با ایران ویران کننده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی اخیرا هشدار داد در صورتی که جامعه جهانی به تلاش‌ عربستان سعودی برای منزوی کردن ایران نپیوندد، قیمت نفت به شدت افزایش خواهد یافت.

 

شبکه خبری راشاتودی در تحلیلی درباره این هشدار ولیعهد سعودی گفت که «ولی‌عهد سعودی می‌داند که در این شرایط،‌ج نگ با ایران ممکن است برای تجارت جهانی بد باشد.»

 

در این گزارش آمده است در حمله اخیر به تاسیسات نفتی سعودی قیمت نفت 20 درصد افزایش داشت که بیشترین جهش قیمت در تاریخ بوده است.

 

این افزایش شدید در قیمت‌ها حتی بیشتر از طوفان‌های ریتا و کاترینا، جنگ داخلی در لیبی، اعتصاب ونزوئلا و انقلاب ایران بوده است.

 

در حال حاضر «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و شرکت نفتی آرامکوی سعودی هر کاری که در توان دارند انجام می‌دهند تا به شرایط قبل خود بازگردند و ولی‌عهد سعودی در حال حاضر می‌داند که جنگ با ایران می‌تواند ویران کننده باشد.

 

راشاتودی در گزارش خود نوشت: «این حملات برای جهان پیامدهای گسترده‌ای دارد و ضرورتا سعودی‌ها خواستار جنگ با ایران نیستند چون می‌دانند که طرف دیگر جنگ برای هیچ کسی خوب نخواهد بود.»

 

ولی‌عهد سعودی از زمان به قدرت رسیدن، مواضع ضد ایرانی خود را بارها تکرار و ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرده است. او در سال ۲۰۱۷ صراحتا در گفت‌وگو با شبکه الاخباریه کشورش گفت که نبرد با ایران باید به داخل ایران کشیده شود. اما طرح سه ساله قبل از سررسید سه سال شکست خورده و اکنون لحن او از جنگ‌طلبی به راهکار سیاسی تغییر کرده است. 

منبع: فارس

ارسال نظر