اعتصابات گسترده کارگری در آمریکا برای افزایش حداقل دستمزد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

اعتصابات گسترده کارگری در آمریکا برای افزایش حداقل دستمزد

کارگران آمریکایی در پانزده شهر با دست زدن به اعتصاب، خواستار افزایش حداقل دستمزد خود شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر کارگران در پانزده شهر آمریکا دست به اعتصاب زده و افزایش حداقل دستمزد را خواستار شدند.

به نوشته روزنامه «گاردین»، کارگران رستوران‌های زنجیره‌ای در کنار پرستاران و کارکنان مراکز نگهداری افراد سالمند و ناتوان، این اعتصابات را به راه انداخته‌اند.

مبارزه برای رساندن حداقل دستمزد کارگری در آمریکا به ۱۵ دلار در ساعت، از سال ۲۰۱۲ تا کنون ادامه دارد اما راه به جایی نبرده است.

اکنون با افزایش فشار بر قشر کارگر آمریکا در پی شیوع گسترده شیوع ویروس کرونا، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفته قصد دارد این خواسته کارگران را عملی کند.

مجلس نمایندگان آمریکا نیز قصد دارد رساندن حداقل دستمزد کارگران آمریکایی به ۱۵ دلار را در سال ۲۰۲۵ عملی کرده و آن را در بسته کمک مالی جبران صدمات ناشی از شیوع ویروس کرونا در آمریکا بگنجاند.

پیش از این نیز شمار زیادی از کارگران آمریکایی برای دستیابی به مرخصی باحقوق (استعلاجی) در صورت ابتلا به ویروس کرونا اعتصاب کرده بودند.

در حال حاضر کشور آمریکا با بیش از ۲۸ میلیون مورد ابتلا و نزدیک به پانصد هزار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، به بزرگترین مرکز جولان این بیماری در جهان تبدیل شده است.

فارس

ارسال نظر