ساعت آزادی اسرای اسرائیلی مشخص شد غزه: پیکر ۱۰هزار شهید زیر آوار‌ها مدفون است انهدام هسته‌های حزب بعث عراق در ۱۴ استان مقام آمریکایی از احتمال دیدار ترامپ و شی خبر داد شهادت یک خبرنگار فلسطینی توسط گروهک‌های تبهکار در غزه اعتراض رسمی ایران به عمان در ماجرای آب معدنی‌های آلوده وارداتی درگیری‌های مسلحانه در غزه / شهادت پسر یکی از رهبران حماس و تعدادی از نیرو‌های امنیتی ایران به دعوت آمریکا از پزشکیان برای شرکت در اجلاس شرم الشیخ پاسخ منفی داد انصارالله خطاب به اسرائیل: انگشت ما همچنان بر روی ماشه است دفتر نتانیاهو: اسرائیل در اجلاس شرم الشیخ شرکت نمی‌کند طالبان: برای گفت‌و‌گو با پاکستان آماده‌ایم استقرار سامانه پدافند هوایی روسیه برای تامین امنیت اجلاس شرم الشیخ در ساحل دریای سرخ حماس در غزه عفو عمومی اعلام کرد؛ فرصت یک هفته‌ای به فریب خوردگان اسرائیل اسرائیل: آزادی اسرا ساعات اولیه صبح فردا آغاز می‌شود بیانیه وزارت دفاع افغانستان در مورد درگیری‌های مرزی با پاکستان

حماس: از خواسته‌های خود کوتاه نخواهیم آمد

یکی از رهبران حماس ضمن تشریح آخرین روند مربوط به مذاکرات آتش بس، تحرکات دشمن صهیونیستی برای غلبه بر این جنبش را شکست خورده دانست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۳۷۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «خلیل الحیه» از رهبران حماس گفت: ما بار‌ها پیشنهاد دادیم که بر سر آتش بس پنج ساله و بیشتر توافق کنیم.

وی تاکید کرد که جنبش حماس خواهان ادامه نقش‌آفرینی قطر به عنوان واسطه است و افزود: تصمیمی برای انتقال دائم دفتر سیاسی حماس به خارج از قطر وجود ندارد و از خواسته‌های خود یعنی توقف کامل جنگ و خروج نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه کوتاه نمی‌آییم.

این عضو ارشد حماس ادامه داد: چرا وقتی مطمئن نیستیم که جنگ پایان خواهد یافت، باید اسرای دشمن را آزاد کنیم؟

وی افزود: ما وجود هیچ نیروی غیرفلسطینی در نوار غزه چه در خشکی و چه دریا را نمی‌پذیریم و با هر نیروی نظامی در این مناطق همچون نیرو‌های اشغالگر تعامل نخواهیم کرد.

الحیه با بیان اینکه تحرکات اشغالگران برای نابودی حماس در نهایت با شکست روبه رو خواهد شد، اظهار داشت: دشمن صهیونیست نمی‌تواند مانع از انتفاضه‌های مسلحانه آتی شود.

این مقام جنبش حماس با اشاره به اینکه جنبش متبوعش شمار اسیران در نوار غزه را نمی‌داند. گفت: ما در زمینه شمار اسیران فلسطینی در روند مبادله احتمالی نرمش نشان داده ایم.

الحیه در ادامه بر حمایت حماس از تشکیل کشور مستقل فلسطینی در کرانه باختری و غزه به پایتختی قدس و بازگشت آوارگان تاکید کرد.

وی چهارشنبه شب نیز در گفتگو با شبکه ماهواره‌ای الاقصی افزود: نبرد طوفان الاقصی روحی تازه در کالبد آرمان فلسطین دمید، ابعاد سیاسی، راهبردی و انسانی این نبرد محقق شد و این عملیات راه را بر طرح‌های دشمن برای کوچاندن ملت فلسطین بست.

به گفته این مقام حماس، طوفان الاقصی ضربه‌ای پیش‌دستانه به دشمن قبل از حمله به نوار غزه بود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار