قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

اخبار ضد و نقیض درباره وضعیت سلامتی پادشاه انگلیس

اخبار ضد و نقیض درباره وضعیت سلامتی پادشاه انگلیس کاخ سلطنتی باکینگهام انگلیس در پی انتشار گزارش‌ها پیرامون وخیم‌تر شدن سرطان «چارلز سوم» و برنامه‌ریزی‌های پشت‌پرده دربار، درباره نحوه برگزاری مراسم خاکسپاری وی، اعلام کرد که وضعیت سلامتی پادشاه پس از یک دوره درمان بهبود یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۲۳۸۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ چارلز سوم بر اساس بیانیه کاخ باکینگهام قرار است از هفته آینده برنامه ملاقات‌های عمومی خود را از سر بگیرد. او طبق برنامه اعلام شده قرار است سه شنبه هفته آینده به طور نمادین از یک کلینیک درمان سرطان بازدید و در ماه ژوئن با امپراطور و ملکه ژاپن ملاقات می‌کند.

این درحالیست که هفته آینده سالگرد تاج‌گذاری چارلز به عنوان پادشاه انگلیس است و مقام‌های دربار درحال تدارک جشن‌های سلطنتی در این کشور هستند. چارلز شهریور ۱۴۰۱ در پی فوت مادرش الیزابت دوم به تاج و تخت رسید و اردیبهشت ۱۴۰۲ طی مراسمی پرحاشیه تاج‌گذاری کرد.

اما حدود ۹ ماه بعد یعنی بهمن سال گذشته، کاخ باکینگهام اعلام کرد که چارلز به سرطان مبتلا است و به همین خاطر حضور او در انظار عمومی کمتر می‌شود. نوع سرطان چارلز مشخص نیست، اما هر از گاهی گمانه‌زنی‌هایی درباره وضعیت سلامتی وی مطرح می‌شود.

دو ماه پیش خبری منتشر شد که چارلز به طور غیرمنتظره‌ای مُرده است. این خبر ابتدا در یک شبکه تلگرامی روس‌زبان منتشر و به‌سرعت در سایر رسانه‌های روسیه بازتاب یافت. سرانجام خبرگزاری تاس وابسته به دولت روسیه با انتشار گزارشی اعلام کرد که مقامات کاخ باکینگهام این خبر را تکذیب و تائید کرده‌اند که چارلز سوم زنده و سرگرم انجام امور کاری است.

اما در همین فاصله، خبر یادشده مرز‌های روسیه را درنوردید و به طور گسترده‌ای در شرق آسیا بازتاب یافت. بر همین اساس، سفارت انگلیس در اوکراین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «خبر مرگ شاه چارلز سوم جعلی است.» سفارت انگلیس در روسیه نیز با انتشار پیامی این خبر را تکذیب کرد.

از سویی نشریه نیویورک‌پست اخیراً در گزارشی، با اشاره به وخیم‌تر شدن وضعیت سلامتی چارلز نوشته است که این روند رو به زوال، مقامات دربار را بر آن داشته است که «برنامه مراسم خاکسپاری» او را به‌طور مرتب به‌روز کنند.

چند منبع مطلع هم به دیلی‌بیست گفته‌اند، شرایط جسمی چارلز ۷۵ ساله خوب نیست و او اخیرا کمتر در محافل عمومی حضور داشته است. گفته می‌شود که «برنامه مراسم خاکسپاری» او بلافاصله پس از خاکسپاری الیزابت دوم در شرایط آماده‌باش قرار دارد.

کاخ باکینگهام از دیرباز برای مرگ الیزابت و چارلز برنامه‌ای از پیش تعیین شده دارد که به محض مرگ آن‌ها اجرایی می‌شود. همانطور که الیزابت در جریان آماده‌سازی و به‌روز رسانی‌های مراسم خاکسپاری‌اش در آینده بود، چارلز نیز از جزئیات این برنامه مطلع است.

به هر روی ابهامات درباره وضعیت جسمی چارلز سوم کم نیست. کاخ باکینگهام امروز اعلام کرد که هنوز برای اعلام زمان مورد نیاز برای ادامه درمان پادشاه زود است. در بیانیه دربار اینطور ادعا شده است که پزشکان «از پیشرفت‌هایی که تاکنون انجام شده بسیار دلگرم شده‌اند و نسبت به ادامه بهبودی پادشاه امیدوارند».

خبرگزاری بی‌بی‌سی گزارش داد که چارلز سوم هنوز قادر به انجام کامل وظایف خود نیست و به نظر می‌رسد که دربار تلاش می‌کند تا «سیگنال‌های مثبتی» را نسبت به وضعیت سلامتی او مخابره کند.

کاخ باکینگهام امروز (جمعه) تصویری از چارلز را منتشر کرد که در کنار همسرش کامیلیا در باغ قدم می‌زند. البته دربار انگلیس در انتشار تصاویر جعلی ید طولایی دارد و اسفند گذشته نیز با انتشار تصویر دستکاری شده از کاترین میدلتون همسر ولیعهد انگلیس که مدتیست در انظار عمومی دیده نشده و گمانه‌زنی‌ها درباره مرگ وی بالا گرفته است، سوژه رسانه‌ها شد.

به هر روی، این طور که از بیانیه کاخ باکینگهام بر می‌آید، برنامه ملاقات‌های عمومی چارلز سوم در آستانه سالگرد تاج‌گذاری وی بشدت محدود است و او قرار نیست در مراسم و جشن‌های عمده شرکت کند. طبق بیانیه منتشر شده، حضور پادشاه در هر برنامه نیز مطابق با تشخیص پزشک خواهد بود و او در تمام برنامه‌های عمومی تابستان شرکت نخواهد کرد.

در واقع بیانیه دربار درباره از سرگیری ملاقات‌های عمومی چارلز، اقدامی نمایشی و سازمان‌دهی شده به نظر می‌رسد که فشار افکار عمومی را در آستانه سالگرد تاج‌گذاری وی کاهش دهد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار