ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

شکایت ستاد امر به معروف از صادقی و عارف

جمالی با یادآوری اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمدرضا عارف نماینده تهران نیز شکایتی کرده بود، گفت: اعضای نظارت در این جلسه محتوای متن را شکایت تشخیص نداد، بنابراین این موضوع مختومه اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: شکایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از عارف و صادقی در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی شد.

 

محمدجواد جمالی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بررسی شکایت خانم پروانه سلحشوری نماینده تهران از آقایان محمدمهدی زاهدی و حجت‌الاسلام ناصر موسوی لارگانی نمایندگان کرمان و فلاورجان در دستور کار هیئت قرار داشت، گفت: مقرر شد زاهدی و موسوی لارگانی در جلسه هفته آتی حضور یابند تا ضمن استماع نظرات آنها، نظر نهایی هیئت نظارت نیز اعلام شود.

 

وی افزود: هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان همچنین از خانم پروانه سلحشوری در رابطه با موضوعات مرتبط با «دختر آبی» دعوت کرده تا در جلسه آتی توضیحاتش را در خصوص این موضوع ارائه کند.

 

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با اعلام اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمود صادقی نماینده تهران به دلیل برخی اظهارنظرهای اخیر وی در فضای مجازی شکایت کرده بود، افزود: پس از بررسی‌های لازم هیئت به این نتیجه رسید که اظهارات وی خلاف وظیفه نمایندگی نبوده است.

 

جمالی با یادآوری اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمدرضا عارف نماینده تهران نیز شکایتی کرده بود، گفت: اعضای نظارت در این جلسه محتوای متن را شکایت تشخیص نداد، بنابراین این موضوع مختومه اعلام شد.

 

وی با تاکید بر اینکه بررسی شکایت بیژن زنگنه وزیر نفت از یکی از نمایندگان نیز در دستور کار جلسه اخیر هیئت قرار داشت، ادامه داد: این نماینده در جلسه حضور یافت و درباره موضوعاتی که وزیر نفت درباره وی مطرح کرده بود، توضیحاتی را ارائه کرد.

 

نامینده فسا در مجلس با بیان اینکه احمد بیگدلی نماینده خدابنده نیز از یکی از نمایندگان شکایتی را مطرح کرده بود، اضافه کرد: دبیر کمیسیون مربوطه تاکنون فایل صوتی مذاکرات را به هیئت نظارت ارائه نکرده است، بنابراین مقرر شد پس از پیگیری لازم در جلسه بعدی هیئت نظر نهایی را اعلام کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار