بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان

شکایت ستاد امر به معروف از صادقی و عارف

جمالی با یادآوری اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمدرضا عارف نماینده تهران نیز شکایتی کرده بود، گفت: اعضای نظارت در این جلسه محتوای متن را شکایت تشخیص نداد، بنابراین این موضوع مختومه اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: شکایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از عارف و صادقی در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی شد.

 

محمدجواد جمالی سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بررسی شکایت خانم پروانه سلحشوری نماینده تهران از آقایان محمدمهدی زاهدی و حجت‌الاسلام ناصر موسوی لارگانی نمایندگان کرمان و فلاورجان در دستور کار هیئت قرار داشت، گفت: مقرر شد زاهدی و موسوی لارگانی در جلسه هفته آتی حضور یابند تا ضمن استماع نظرات آنها، نظر نهایی هیئت نظارت نیز اعلام شود.

 

وی افزود: هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان همچنین از خانم پروانه سلحشوری در رابطه با موضوعات مرتبط با «دختر آبی» دعوت کرده تا در جلسه آتی توضیحاتش را در خصوص این موضوع ارائه کند.

 

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با اعلام اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمود صادقی نماینده تهران به دلیل برخی اظهارنظرهای اخیر وی در فضای مجازی شکایت کرده بود، افزود: پس از بررسی‌های لازم هیئت به این نتیجه رسید که اظهارات وی خلاف وظیفه نمایندگی نبوده است.

 

جمالی با یادآوری اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از محمدرضا عارف نماینده تهران نیز شکایتی کرده بود، گفت: اعضای نظارت در این جلسه محتوای متن را شکایت تشخیص نداد، بنابراین این موضوع مختومه اعلام شد.

 

وی با تاکید بر اینکه بررسی شکایت بیژن زنگنه وزیر نفت از یکی از نمایندگان نیز در دستور کار جلسه اخیر هیئت قرار داشت، ادامه داد: این نماینده در جلسه حضور یافت و درباره موضوعاتی که وزیر نفت درباره وی مطرح کرده بود، توضیحاتی را ارائه کرد.

 

نامینده فسا در مجلس با بیان اینکه احمد بیگدلی نماینده خدابنده نیز از یکی از نمایندگان شکایتی را مطرح کرده بود، اضافه کرد: دبیر کمیسیون مربوطه تاکنون فایل صوتی مذاکرات را به هیئت نظارت ارائه نکرده است، بنابراین مقرر شد پس از پیگیری لازم در جلسه بعدی هیئت نظر نهایی را اعلام کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار