اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری

آلودگی هوا جان ۴۵۷۳ تهرانی را گرفت

طبق گفته های عضو مجمع نمایندگان تهران در سال 1394 تعداد 4573 نفر در تهران به خاطر آلودگی هوا فوت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 10
کد خبر: ۲۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ؛  سید فرید موسوی در مراسم افتتاحیه شهرک حمل و نقل استان تهران با بیان اینکه بر اساس آمار اعلامی سازمان تجارت جهانی، رتبه ایران در جهان از نظر فضای کسب و کار ۱۲۸ است، گفت: این بدان معنی است که ۱۲۷ گزینه بهتر از ایران برای سرمایه گذاری وجود دارد. از همین رو ۳ فراکسیون امید، مستقلین و ولایی در مجلس جلسه ای برگزار کردند که بهترین راه برای برون رفت از مشکلات اقتصادی را بهبود فضای کسب و کار دانسته اند و ارتقای این فضا را از نظر قانونگذاری در دستور کار قرار داده ایم.

وی با بیان اینکه قانون به اندازه کافی در کشور وجود دارد اما در هنگام اجرا مشکلاتی پیش می آید، افزود: این مسائل نشان می دهد ما در زمینه اجرای قوانین مشکل فرهنگی داریم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افتتاح پروژه شهرک شرکت های حمل و نقل استان تهران اظهارداشت: افتتاح این پروژه منجر به کاهش یکی از مهمترین مشکلات پایتخت که آلودگی زیست محیطی است، شده است. شهردار تهران دو روز قبل در نشست مجمع نمایندگان تهران اعلام کرد در سال ۹۴ در شهر تهران ۴۵۷۳ نفر فوتی به دلیل آلودگی هوا داشته ایم. همچنین ۱۵۰۰ نفر نیز به مراکز بهداشتی-درمانی وابسته به شهرداری تهران به دلیل مشکلات تنفسی در اثر آلودگی هوا مراجعه کرده بودند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه صنعت لجستیک ما از قوت بالایی برخوردار نیست، افزود: بخش لجستیک و حمل و نقل ۳۰ درصد قیمت تمام شده محصولات ایرانی را شامل می شود که این رقم بالا به مصرف کننده نهایی تحمیل خواهد شد. در حالی که در کشورهای دیگر لجستیک ۷ تا ۸ درصد قیمت تمام شده کالا را در بر می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه استان تهران علی رغم آنچه در اذهان شکل گرفته، آنچنان توسعه یافته نیست، ادامه داد: این استان در سال جاری رتبه ۱۸ کشوری از نظر تخصیص اعتبارات عمرانی را داشته است. بنابراین احداث چنین پروژه های عمرانی به توسعه استان کمک خواهد کرد.

موسوی درباره توسعه راه های مواصلاتی شهرستان های جنوب استان تهران به عنوان دروازه جنوبی پایتخت تصریح کرد: آزادراه های اطراف شهرستان ری بسیار پرترافیک بوده و ترددهای گسترده ای از این آزادراه ها به سمت پایتخت و استان های همجوار انجام می شود که لازم است وزارت راه برای کاهش ترافیک راه های مواصلاتی جنوب استان تهران تدابیری باندیشد.

به گفته عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: سالانه ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران افزوده می شود که این حجم جمعیت نیازمند برخورداری از خدمات گوناگونی است. اگر این خدمات را به مهاجران و تازه واردها به استان ندهیم، نه تنها جلوی مهاجرت گرفته نمی شود، بلکه پمپاژ ناامیدی به مردم هم خواهد بود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار