به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت طلا و سکه طی دو روز ابتدایی هفته با افت قیمت دلار همراه شد و در روند نزولی قرار گرفت. روند کاهشی دو روز اخیر، بیشتر قطعات سکه را وادار به عقبنشینی در کانال پایینتر کرده است.
معاملهگران معتقدند سیاستگذار بر بازار ارز چیره شده و بازار طلا و سکه را نیز با خود همراه کرده است. آنها رکود حاکم بر بازار طلا را دلیل شتاب بیشتر روند کاهشی در قیمت طلا و سکه میدانند.
کارشناسان بازار طلا برای روزهای آینده چشم به بازار طلای جهانی و نوسانات آن دارند. آنها معتقدند تغییرات اونس جهانی طلا بر روند قیمت طلا در بازار داخلی اثر مستقیم دارد.
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۲۳۳۸ دلاری ثابت است و در تعطیلات پایانی هفته قرار دارد. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۷ دلار و ۲۲ سنتی ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ با رقم ۵۳ هزار و ۵۱۰ تومانی معامله شد و کاهش ۴۱۰ تومانی نسبت به روز گذشته داشته است.
قیمت سکه امامی روز یکشنبه ۹ اردیبهشت با کاهش ۳۹۶ هزار تومانی، به کانال ۴۰ میلیونی برگشت و روی رقم ۴۰ میلیون و ۸۰۵ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه بهار با افت ۵۰۵ هزار تومانی بیشترین کاهش قیمت را در قطعات سکه داشت و به کانال ۳۷ میلیونی برگشت. این قطعه با قیمت ۳۷ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان بسته شد.
شایان ذکر است قیمت نیمسکه با کاهش ۳۰۰ هزار تومانی به کانال ۲۳ میلیونی برگشت و با قیمت ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد. قیمت ربعسکه برخلاف روند بازار افزایش ۱۰۰ هزار تومانی داشت و با رقم ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بسته شد. قیمت سکه گرمی تغییری نکرد و با قیمت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.
قیمت طلا در دومین روز معاملاتی هفته کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۱۵۴ هزار تومان کاهش پیدا کرد و با قیمت ۱۴ میلیون و ۷۳۳ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۳۴ هزار و ۷۰۰ تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۰۹ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز روی رقم سه میلیون و ۳۵۶۲ هزار تومانی ایستاد.
حباب سکه روز یکشنبه روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی ۱۱۹ هزار تومان، سکه بهار ۲۱۵هزار تومان و نیمسکه ۱۶۰ هزار تومان کاهش پیدا کرد. حباب ربع سکه ۱۶۹ هزار تومان و سکه گرمی ۳۴ هزار تومان افزایش داشت./تجارت نیوز