روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت‌هایی به ویژه… اعمال می‌شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازار‌های انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازار‌های گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشور‌های دیگر سودآور است.

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه‌هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشور‌های ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم‌های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشور‌های عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال ۲۰۲۲، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشار‌های شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند. / تسنیم

ارسال نظر