گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

امیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار دارد

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به شعار توسعه پایدار اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا، گفت: تبعاً مسئله توقف جنگ در غزه در دستور کار جدی این اجلاس قرار داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۲۳۹۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران در بانجول به تشریح برنامه‌های سفر و شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا و دیدارها و گفتگوها با مقامات و وزرای امور خارجه شرکت‌کننده در این اجلاس پرداخت.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به شعار این نشست کشورهای اسلامی گفت: پانزدهمین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار توسعه پایدار کشورهای اسلامی امروز در پایتخت گامبیا شروع شد علاوه بر مباحث مربوط به توسعه پایدار کشورهای اسلامی تبعاً مسئله توقف جنگ در غزه در دستور کار جدی این اجلاس قرار داشت در نشست کارشناسان ارشد و پیش از آن وزرای خارجه در این رابطه بحث‌های زیادی در سطح سران و وزرای خارجه مطرح شد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه "این روزها احتمال توقف جنگ افزایش پیدا کرده است."، ادامه داد: ما در فضایی قرار داریم که احتمال توقف جنگ در غزه قدری افزایش پیدا کرده است و علتش رایزنی‌ها، تلاش‌ها و فشارهای افکار عمومی و مجموعه شرایطی است که رژیم اسرائیل در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی با آن مواجه شده است.

 

امیرعبداللهیان ادامه داد: ما امیدوار هستیم که حقوق ملت فلسطین مورد توجه قرار بگیرد و شرایطی فراهم بشود که بتوانیم شاهد توقف جنایت و نسل‌کشی در غزه باشیم و شرایط در غزه برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و جابه‌جایی ساکنان غزه به‌سمت مناطق و منازل خودشان به‌درستی فراهم بشود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر موضوعات مورد توجه در نشست سازمان همکاری اسلامی، افزود:‌ در نشست امروز موضوع رژیم صهیونیستی، حمایت از ابتکار آفریقای جنوبی و دیوان بین‌المللی دادگستری برای محاکمه سران رژیم صهیونیستی از جمله موضوعاتی بود که مورد توجه قرار گرفت.

 

امیرعبداللهیان در پایان با اشاره به دیدارهای خود با برخی وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، گفت: ملاقات‌هایی در حاشیه با برخی از همتایان داشتم از جمله با وزرای خارجه عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر که ضمن پیگیری دیدارهای سران و نتایج توافقات سران در ماه‌های گذشته راجع به مسائل منطقه‌ای با تمرکز بر موضوع توقف جنگ در غزه با این وزرا گفتگو داشتیم و توافقاتی داشتیم که در یک حرکت جمعی و هماهنگ برای کمک به برون‌رفت از این وضعیت در منطقه بتوانیم حرکت کنیم./ تسنیم

ارسال نظر