سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

یائیر لاپید: یک نفر نتانیاهوی دیوانه را متوقف کند

یائیر لاپید: یک نفر نتانیاهوی دیوانه را متوقف کند رهبر مخالفان نتانیاهو در کنست اعلام کرد هیچ کس در اسرائیل نیست که دیوانگی نتانیاهو را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۲۳۹۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یائیر لاپید رئیس مخالفان در کنست اسرائیل امروز دوشنبه خواستار توقف اظهارات غیر ضروری از سوی مسئولین عالی‌رتبه اسرائیلی شد، زیرا چنین رفتاری فقط روند دستیابی به توافق مربوط به آزادی اسرا با حماس را پیچیده‌تر می‌کند.

به نوشته رسانه‌های عبری زبان، لاپید تاکید کرد: این اعلامیه ها، تهدید‌ها و اظهارات غیر ضروری از سوی وزرای کابینه بنیامین نتانیاهو در رابطه با بازداشت شدگان و مرتبط کردن آن‌ها با مسایل سیاسی و ماجراجویی‌های رسانه‌ای باید فورا متوقف شوند.

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی خطاب به نخست وزیر فعلی گفت آیا تو واقعا دیوانه‌ای؟ کسی در اسرائیل پیدا نمی‌شود که حس مسئولیت پذیری داشته باشد و این دیوانگی را متوقف کند؟

وی افزود: اظهاراتی که مسئولین و افراد نزدیک به نتانیاهو اعلام کردند فقط منجر به فروپاشی توافق آزادی ربوده شدگان شده و چیزی جز مدیریت بد مذاکرات نیست.

یائیر لاپید در ادامه تاکید کرد، کابینه فعلی اسرائیل به کلی به گروگان‌ها پشت کرده است، در چنین شرایطی اسرائیل باید هر نوع اقدامی را برای بازگردان آن‌ها انجام دهد.

به نوشته رسانه‌های عبری زبان این اظهارات لاپید بعد از آن اعلام شد که بسیاری از تحلیل‌گران بنیامین نتانیاهو را مسئول فروپاشی آخرین دور مذاکرات با حماس در قاهره معرفی کردند.

در همین راستا یک مسئول اسرائیلی که نامش اعلام نشد، در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرد: سخنان و اظهارات نتانیاهو در رابطه با تهاجم زمینی به رفح باشد تشدید مواضع حماس در مذاکرات مربوط به آزادی گروگان‌ها و آتش بس شد. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار