نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

علی دایی با گل‌گهر به توافق رسید

علی دایی که در این فصل در هیچ تیمی فعالیت نداشت، پس از عملکرد ضعیف وینکو بگوویچ، برای هدایت تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان با مسئولان این باشگاه به توافق اولیه رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 05
کد خبر: ۲۳۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسئولان باشگاه گل‌گهر سیرجان پس از برکناری وینگو بگوویچ از هدایت این تیم، با علی دایی به توافق اولیه دست یافتند و قرار است جلسه نهایی مدیران این باشگاه با این مربی، فردا (یکشنبه) در دفتر باشگاه گل‌گهر در تهران انجام شود.

 

با توجه به اینکه تمرینات تیم گل‌گهر در تهران برگزار می‌شود و این مسئله نیز جزو شروط علی دایی بوده است، مشکلی از این بابت برای حضور این مربی در تیم گل‌گهر وجود ندارد و به احتمال فراوان، دایی تا فردا به صورت رسمی به عنوان سرمربی جدید گل‌گهری‌ها معرفی خواهد شد.

 

همچنین طبق توافق مدیران باشگاه گل‌گهر و بگوویچ، قرار است این مربی که تاکنون 30 درصد از قرارداد خود را دریافت کرده ، 20 دیگر از قرارداد فصل جاری را دریافت و به صورت رسمی قراردادش را فسخ کند.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر