احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

بیانیه شدیداللحن قطر در واکنش به حمله اسرائیل به رفح

وزارت خارجه قطر در بیانیه ای ضمن محکومیت شدید تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی به رفح، خواستار تحرک بین‌المللی برای منع وقوع نسل‌کشی در این منطقه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۲۳۹۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه ای خواستار تحرک بین المللی بر منع وقوع نسل کشی در منطقه رفح در جنوب نوار غزه شد.

 

وزارت خارجه قطر تاکید کرد: ما بمباران رفح، تجاوز زمینی به گذرگاه رفح و مهاجرت اجباری آوارگان از رفح را به شدت محکوم می کنیم.

 

وزارت خارجه قطر بر لزوم تحرک فوری بین المللی جهت منع ورود نظامیان صهیونیست به داخل شهر رفح و همچنین جلوگیری از وقوع نسل کشی در این منطقه، تاکید کرد.

 

وزارت خارجه قطر همچنین با اشاره به لزوم حمایت از غیر نظامیان بر اساس قوانین بین المللی و قوانین حقوق بشردوستانه، تاکید کرد: ما درباره مهاجرت اجباری ساکنان شهر رفح از سوی رژیم صهیونیستی که به آخرین پناهگاه صدها هزار آواره فلسطینی در غزه تبدیل شده، تاکید می کنیم.

 

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: این اقدامات بر خلاف موازین بین المللی است و حجم بحران انسانی در نوار غزه محاصره شده را مضاعف خواهد کرد.

 

وزارت خارجه قطر در پایان حمایت خود را از تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختخی قدس شریف اعلام کرده است./ مهر

ارسال نظر