ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

لیبرمن خطاب به سران صهیونیست: اختلافات را علنی نکنید

یکی از مسئولان ارشد صهیونیست با تاکید بر اینکه اختلافات آمریکا و اسرائیل نباید علنی شود خطاب به مقامات سیاسی این رژیم گفت: «دهانتان را ببندید».
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه دولت آمریکا اقدام به تعویق ارسال کمک‌های تسلیحاتی خود به رژیم صهیونیستی کرده است و بعد از واکنش برخی مسئولان صهیونیست به این اقدام، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم اشغالگر و رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» درباره واکنش‌های مقامات صهیونیست به هشدارهای «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر تعلیق ارسال مهمات برای ارتش اسرائیل، از سران سیاسی این رژیم خواست تا دهان خود را ببندند.

 

لیبرمن در سخنانی اعلام کرد که من صحبت‌ها و اظهار نظرهای زیادی درباره اقدام اخیر آمریکا و همچنین مذاکرات تبادل اسرا می‌شنوم و پیشنهادم به سیاستمداران این است که دهانشان را ببندند. اختلافات میان آمریکا و اسرائیل در گذشته هم وجود داشته و ما هرگز آن را به یک تنش علنی تبدیل نکردیم.

 

وی با اشاره به اینکه روابط اسرائیل با آمریکا بسیار عمیق‌تر و پیچیده‌تر از تامین مهمات ارتش اسرائیل توسط ایالات متحده است گفت که باید گفتگوهای اسرائیل با همپیمان اصلی خود یعنی آمریکا پشت درهای بسته بماند و در کانون توجهات نباشد.

 

این اظهارات لیبرمن بعد از آن بیان شد که «ایتمار بن گویر» وزیر فاشیست کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو واکنش تندی به اقدام آمریکا در تعلیق ارسال سلاح برای ارتش اسرائیل نشان داده و توییت کوتاهی با این عنوان منتشر کرده بود: « حماس ❤ بایدن».

 

پس از گزارش‌ها مبنی بر اینکه دولت آمریکا اقدام به تعویق ارسال کمک‌های تسلیحاتی به ارتش رژیم صهیونستی کرده، اخیرا نشریه پولیتیکو به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که دولت بایدن محموله‌های بمب‌های دقیق به اسرائیل را به منظور ارسال یک پیام سیاسی، نگه داشته است.

 

در این زمینه یکی از دستیاران ارشد کنگره و دو نفر دیگر گفتند: مهمات برای ارسال به اسرائیل آماده بود که که خبر توقف آن به گوش رسید.

 

یک مقام صنعتی نیز گفت که دولت به بوئینگ گفته است که محموله را متوقف کند، زیرا تایید آن نه به دلیل فشار در زنجیره تامین، بلکه به دلایل سیاسی متوقف شده است.

 

چند روز قبل مسئولان اسرائیلی خبر دادند که ایالات متحده هفته گذشته ارسال محموله کمک‌های تسلیحاتی شامل مهمات را به دلیل اختلاف نظر در رابطه با عملیات رفح را به تاخیر انداخته است.

 

این درحالی است که دیروز روزنامه «فایننشال تایمز» به نقل از یکی از مقامات ارشد دولت بایدن نوشت: اسرائیل همچنان مقادیر زیادی سلاح از ایالات متحده دریافت می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار