عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

حمله حزب الله به دو پایگاه صهیونیستی «المطله» و «رامیا»

حزب الله لبنان بامداد و سحرگاه امروز شنبه مواضع رژیم صهیونیستی را در دو پایگاه المطله و رامیا هدف موشک‌های هدایت شونده و سلاح توپخانه قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقاومت اسلامی حزب الله لبنان بامداد و صبح امروز شنبه دو پایگاه رژیم صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داد.

 

در سه بیانیه جداگانه حزب الله درباره این حملات آمده است: برای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت دلاور و شریف آن و پاسخ به تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان و خانه‌های مسکونی در جنوب لبنان به‌ویژه شهرک طیرحرفا، مجاهدان مقاومت اسلامی یک ساختمان محل استقرار نظامیان اشغالگر را در شهرک صهیونیست‌نشین «المطله» با سلاح مناسب و به صورت مستقیم هدف قرار دادند.

 

حزب الله همچنین تأکید کرد که مجاهدانش در دو مرحبه و ساعت‌های ۰۷:۱۰ و ۱۰:۰۰ صبح امروز شنبه تجهیزات و استحکامات ارتش اشغالگر را در پایگاه «رامیا» با موشک‌های هدایت شونده و سلاح توپخانه هدف قرار داده است.

 

این حملات در حالی صورت می‌گیرد که رسانه‌های عبری به نقل از افسران ارشد رژیم صهیونیستی گزارش دادند که حملات حزب الله باعث برجای ماندن خساراتی در جبهه شمالی شده است که می‌تواند بازگشت اسرائیلی‌ها را به این منطقه به تأخیر بیاندازد.

 

آنها تاکید کردند: به دلیل تشدید این حملات، دیگر هیچ خانه‌ای در شمال اسرائیل برای بازگشت اسرائیلی‌ها باقی نخواهد ماند.

 

افسران ارشد رژیم صهیونیستی اذعان کردند که حزب الله لبنان به حملات اسرائیل به صورت مستقیم پاسخ می‌دهد و خسارات گسترده‌ای در مناطق شمالی برجای می‌گذارد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده