غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حمله موشکی حزب‌الله به مقر تیپ گولانی ارتش اسرائیل

حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مقر اداری و فرماندهی تیپ گولانی در شمال شهر اشغالی «عکا» را هدف حملات موشکی قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حزب الله لبنان امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا را هدف حملات موشکی قرار داده است.

 

در بیانیه شماره 7 حزب الله لبنان آمده است که در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز دوشنبه در ساعت 11:10 به تاریخ 18 نوامبر 2024 پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا راهدف حملات موشکی قرار داده‌اند.

 

حزب الله در اولین عملیات بامداد امروز دوشنبه خود، تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه را با موشک هدف قرار داد.

 

حزب الله لبنان در بیانیه‌های 2 تا 5 خود اعلام کرد که چهار بار تجمع و محل استقرار نظامیان صهیونیست در جنوب شهرک الخیام واقع در جنوب لبنان را هدف حمله موشکی قرار داده و آن‌ها را در پیش‌روی به سمت این شهرک ناکام گذاشته است.

 

جنبش حزب الله لبنان در بیانیه شماره 6 خود اعلام کرد که رزمندگان مقاومت شهرک صهیونیست نشین "گورنوت هگلیل" در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار دادند.

 

سیزده ماه از جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه بعد از عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته (15 مهرماه گذشته) می‌گذرد؛ حزب الله لبنان با هدف حمایت از مردم و مقاومت غزه، از روز دوم این جنگ (یعنی 16 مهرماه) دست به عملیات‌های خود علیه رژیم اسرائیل زد.

 

این عملیات‌ها منجر به درگیری بین حزب الله و رژیم اسرائیل شد. حزب الله تأکید کرده که توقف جنگ در شمال فلسطین اشغالی، منوط به توقف جنگ علیه نوار غزه است./ تسنیم

ارسال نظر