عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

حمله موشکی حزب‌الله به مقر تیپ گولانی ارتش اسرائیل

حمله موشکی حزب‌الله به مقر تیپ گولانی ارتش اسرائیل حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مقر اداری و فرماندهی تیپ گولانی در شمال شهر اشغالی «عکا» را هدف حملات موشکی قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حزب الله لبنان امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا را هدف حملات موشکی قرار داده است.

 

در بیانیه شماره 7 حزب الله لبنان آمده است که در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز دوشنبه در ساعت 11:10 به تاریخ 18 نوامبر 2024 پایگاه شراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر اشغالی عکا راهدف حملات موشکی قرار داده‌اند.

 

حزب الله در اولین عملیات بامداد امروز دوشنبه خود، تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه را با موشک هدف قرار داد.

 

حزب الله لبنان در بیانیه‌های 2 تا 5 خود اعلام کرد که چهار بار تجمع و محل استقرار نظامیان صهیونیست در جنوب شهرک الخیام واقع در جنوب لبنان را هدف حمله موشکی قرار داده و آن‌ها را در پیش‌روی به سمت این شهرک ناکام گذاشته است.

 

جنبش حزب الله لبنان در بیانیه شماره 6 خود اعلام کرد که رزمندگان مقاومت شهرک صهیونیست نشین "گورنوت هگلیل" در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار دادند.

 

سیزده ماه از جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه بعد از عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته (15 مهرماه گذشته) می‌گذرد؛ حزب الله لبنان با هدف حمایت از مردم و مقاومت غزه، از روز دوم این جنگ (یعنی 16 مهرماه) دست به عملیات‌های خود علیه رژیم اسرائیل زد.

 

این عملیات‌ها منجر به درگیری بین حزب الله و رژیم اسرائیل شد. حزب الله تأکید کرده که توقف جنگ در شمال فلسطین اشغالی، منوط به توقف جنگ علیه نوار غزه است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار