ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید» اوکراین: با سخت‌ترین زمستان از ابتدای جنگ تاکنون روبه‌رو می‌شویم نماینده ایران: اقدامات مستمر آمریکا تهدیدی برای امنیت تنگه هرمز است اولین واکنش الحشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان سعودی پایگاه آمریکا در اردن هدف حمله موشکی قرار گرفت نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران اتفاق نظر داریم ادعای سنتکام درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران عراقچی: اوکراین اطمینان داد که حمله به شناور ایرانی غیرعمدی بوده‌است / باید خسارات وارد شده به طور کامل جبران شود غریب‌آبادی: تنگه هرمز به ترتیبات پیش از جنگ بازنمی‌گردد/ ماندن یا خروج از ان‌پی‌تی دیگر تابو نیست واکنش مجدد روسیه به حمله اوکراین به کشتی ایران گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین مقاومت عراق: هرگونه اقدام احمقانه از سوی عربستان با پاسخی سخت روبه‌رو خواهد شد ادعای ترامپ: گفت‌و‌گو با ایران در فضای بسیار دوستانه در جریان است!

بمباران اتمی غزه؛ پیشنهاد وقیحانه آمریکایی‌ها به اسرائیل

بمباران اتمی غزه؛ پیشنهاد وقیحانه آمریکایی‌ها به اسرائیل سناتور آمریکایی خواستار بمباران سنگین غزه با بمب اتم شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر،  «لیندسی گراهام»، سناتور آمریکایی به رژیم اشغالگر صهیونیستی پیشنهاد داده همانند بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی توسط آمریکا، غزه را با بمب اتم مورد هدف قرار دهد.

 

این اولین بار نیست که برخی سیاستمداران آمریکایی پیشنهاد بمباران اتمی غزه را مطرح می‌کنند.

 

حدود دو ماه پیش نیز «تیم والبرگ»، نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا پیشنهاد کرده بود که یک بمب هسته‌ای مانند ناگاساکی و هیروشیما روی غزه انداخته شود تا «به سرعت کار تمام شود.» پیشنهادی که با جار و جنجال و حتی انتقادات بسیاری از این سناتور تندرو در آمریکا روبرو شد.

 

هفته گذشته نیز لیندسی گراهام که اکنون خواستار بمباران اتمی غزه شده است، با نادیده گرفتن کشتار مردم غزه به دست اشغالگران به شدت از رژیم صهیونیستی حمایت کرد و مدعی شد: محدودیت برای ارسال سلاح برای اسرائیل ایران را قوی‌تر می‌کند. اعمال محدودیت ارسال سلاح برای اسرائیل هزینه ورود به رفح را بالا می‌برد.

 

وی ادعا کرد: خواسته ما نابودی حماس و آینده بهتر برای فلسطینیان است. روز هفتم اکتبر شبیه حمله به پرل هارپر در جنگ جهانی دوم و یازده سپتامبر است.

 

این سناتور جمهوری خواه مدعی شد: توقف ارسال سلاح برای اسرائیل بازگشت اسیران اسرائیلی را سخت‌تر خواهد کرد. اسرائیل همه توان خود را برای کاهش قربانیان غیرنظامی به کار بسته است. اسرائیل برای بقا می جنگد و حماس از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند.

 

تد کروز دیگر سناتور آمریکایی نیز مدعی شد: ما باید در کنار اسرائیل قرار بگیریم و آنچه بایدن انجام می‌دهد تشویق حماس برای ادامه جنگ است.

 

همزمان با این حمایت تمام عیار سناتورهای آمریکایی از رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو ادعا کرده بود که اگر مجبور باشیم به تنهایی بجنگیم، این کار را خواهیم کرد.

 

چند ماه پیش نیز، «آمیخای الیاهو»، یکی از وزاری کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی «استفاده از بمب اتمی در نوار غزه را یکی از گزینه‌های روی میز اسرائیل» اعلام کرد!

 

الیاهو در پاسخ به این پرسش که آیا رژیم صهیونیستی باید در غزه از بمب اتمی استفاده کند، گفت که «این یکی از گزینه‌هاست.»

 

به ادعای تایمز آو اسرائیل، الیاهو که عضو حزب راستگرای افراطی «ایتامار بن گویر» است، در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی و تصمیم‌گیری‌های جنگی، عضویت و دخالت ندارد. علاوه بر این، الیاهو در کابینه جنگ رژیم اشغالگر قدس که فرماندهی حمله به مقاومت اسلامی فلسطین را برعهده دارد نیز هیچ نفوذی ندارد.

 

وی در ادامه این گفت‌وگو، با اجازه ورود هرگونه کمک بشردوستانه به نوار غزه نیز مخالفت و از تداوم شهرک‌سازی در این باریکه دفاع کرد! وزیر رژیم اشغالگر قدس، در پاسخ به این پرسش که سرنوشت مردم فلسطین چه خواهد شد، گفت: آنها می‌توانند به ایرلند یا صحراها بروند؛ هیولاهای غزه باید خودشان راه‌حلی پیدا کنند! شمال نوار غزه نباید وجود داشته باشد و هر کسی که پرچم فلسطین یا حماس را به اهتزار درآورد، «باید از روی زمین محو شود!»

 

این در حالی است که وزارت بهداشت غزه بیان کرد که بر اثر حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون ۳۵ هزار ۳۴ نفر شهید و ۷۸ هزار و ۷۵۵ نفر زخمی شده‌اند.

 

وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که برخی از شهدا و قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها بوده و اشغالگران از امدادرسانی به آن‌ها ممانعت می‌کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار