العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

گمانه‌زنی «نیویورک تایمز» درباره مکان حضور السنوار

نیویورک تایمز گزارش داد «یحیی السنوار» رئیس حماس در غزه به احتمال زیاد در تونل‌های زیرزمینی خان‌یونس حضور دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های آمریکایی می‌گویند که سنوار به احتمال زیاد در تونل‌های زیرزمینی خان‌یونس در شمال نوار غزه حضور دارد؛ مساله‌ای که می‌تواند توجیه اسرائیل برای عملیات نظامی در رفح را تضعیف کند.

 

همچنین «تایمز اسرائیل» جمعه نوشت: دو مقام آگاه در گفتگو با این روزنامه اعلام کردند که با قطعیت نمی‌توانند بگویند که سنوار در حال حاضر کجاست، اما آنها گفتند ارزیابی‌های اطلاعاتی اخیر نشان می‌دهد که رهبر حماس در غزه، در تونل‌های زیرزمینی منطقه خان‌یونس حضور دارد.

 

به نوشته نیویورک تایمز، اسرائیل ترور سنوار را جزو اهداف اصلی خود قرار داده است، اما هفت ماه پس از جنگ غزه، زنده ماندن سنوار بیانگر شکست‌های اسرائیل در جنگ است.در حالی که مقام‌های اسرائیل به دنبال ترور سنوار هستند، مجبور شده‌اند که برای آزادی اسرا بطور غیرمستقیم با وی مذاکره کنند.

 

به گفته مقام‌های حماس، آمریکا و اسرائیل، سنوار نه تنها فرمانده‌ای با اراده قوی بلکه یک مذاکره‌کننده باهوش است که از پیروزی اسرائیل در جنگ جلوگیری کرده است.

 

صلاح‌الدین العواوده از اعضای حماس و تحلیلگر سیاسی که در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ به همراه سنوار در زندان‌های اسرائیل بود، می‌گوید: تصمیمی نیست که بدون مشورت با سنوار اتخاذ شود. سنوار یک رهبر عادی نیست. او فردی قدرتمند و معمار تحولات اخیر است. او یک مدیر نیست بلکه یک رهبر است.

 

آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل ماه زمان صرف ارزیابی انگیزه‌های سنوار کرده‌اند. تحلیلگران آمریکا و اسرائیل معتقدند که انگیزه اصلی سنوار، انتقام‌گیری از اسرائیل و تضعیف آن است./ ایرنا

ارسال نظر