غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

گمانه‌زنی «نیویورک تایمز» درباره مکان حضور السنوار

نیویورک تایمز گزارش داد «یحیی السنوار» رئیس حماس در غزه به احتمال زیاد در تونل‌های زیرزمینی خان‌یونس حضور دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های آمریکایی می‌گویند که سنوار به احتمال زیاد در تونل‌های زیرزمینی خان‌یونس در شمال نوار غزه حضور دارد؛ مساله‌ای که می‌تواند توجیه اسرائیل برای عملیات نظامی در رفح را تضعیف کند.

 

همچنین «تایمز اسرائیل» جمعه نوشت: دو مقام آگاه در گفتگو با این روزنامه اعلام کردند که با قطعیت نمی‌توانند بگویند که سنوار در حال حاضر کجاست، اما آنها گفتند ارزیابی‌های اطلاعاتی اخیر نشان می‌دهد که رهبر حماس در غزه، در تونل‌های زیرزمینی منطقه خان‌یونس حضور دارد.

 

به نوشته نیویورک تایمز، اسرائیل ترور سنوار را جزو اهداف اصلی خود قرار داده است، اما هفت ماه پس از جنگ غزه، زنده ماندن سنوار بیانگر شکست‌های اسرائیل در جنگ است.در حالی که مقام‌های اسرائیل به دنبال ترور سنوار هستند، مجبور شده‌اند که برای آزادی اسرا بطور غیرمستقیم با وی مذاکره کنند.

 

به گفته مقام‌های حماس، آمریکا و اسرائیل، سنوار نه تنها فرمانده‌ای با اراده قوی بلکه یک مذاکره‌کننده باهوش است که از پیروزی اسرائیل در جنگ جلوگیری کرده است.

 

صلاح‌الدین العواوده از اعضای حماس و تحلیلگر سیاسی که در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ به همراه سنوار در زندان‌های اسرائیل بود، می‌گوید: تصمیمی نیست که بدون مشورت با سنوار اتخاذ شود. سنوار یک رهبر عادی نیست. او فردی قدرتمند و معمار تحولات اخیر است. او یک مدیر نیست بلکه یک رهبر است.

 

آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل ماه زمان صرف ارزیابی انگیزه‌های سنوار کرده‌اند. تحلیلگران آمریکا و اسرائیل معتقدند که انگیزه اصلی سنوار، انتقام‌گیری از اسرائیل و تضعیف آن است./ ایرنا

ارسال نظر