وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

السنوار: اسرائیل فقط یک گزینه دارد

یک رسانه صهیونیستی اعلام کرد که رئیس جنبش حماس در غزه به میانجیگران اطلاع داده که تنها گزینه در دسترس رژیم صهیونیستی، تبادل اسرا بر اساس اصل «همه در مقابل همه» است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه صهیونیستی «کان» به نقل از یک منبع مطلع مصری از روند مذاکرات غیرمستقیم برای دستیابی به توافق آتش‌بس جدید میان مقاومت فلسطین و این رژیم خبر داد.

 

این منبع گفت: «یحیی السنوار» رئیس جنبش حماس در غزه پیامی به میانجیگران منتقل و در آن تاکید کرده که زمان توافقات بر مبنای آتش‌بس موقت دیگر گذشته و تنها گزینه باقی مانده، تبادل اسرا بر اساس اصل «همه در مقابل همه» است.

 

در همین راستا، روزنامه الاخبار لبنان نیز نوشت: مذاکرات اسرائیل و حماس در خصوص آزادی اسرا و آتش‌بس در نوار غزه ادامه دارد.

 

این روزنامه گزارش داد: اصل آزادی یک اسیر صهیونیست در ازای ۱۰ اسیر فلسطینی همچنان پابرجا است.

 

الاخبار همچنین اعلام کرد که رژیم اسرائیل می‌خواهد قبل از تایید نهایی این اقدام، از خواسته‌های حماس درباره اسامی اسرایی مطلع شود که می‌خواهند به عنوان بخشی از توافق آزاد شوند.

 

پیش‌تر کانال ۱۲ رژیم اسرائیل گزارش داده بود، مذاکرات مهم و جدی برای آزادی اسرای این رژیم در جریان است، اما توافق قریب الوقوع نیست.

 

رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از هفته‌ها جنایت در این منطقه به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.

 

زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.

 

ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را از سرگرفت و صد‌ها فلسطینی را شهید و زخمی کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار