تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سردار حسنی آهنگر: عملیات «وعده صادق» بزرگترین پیشران برای نقطه عطف آینده دانست

سردار حسنی آهنگر: عملیات «وعده صادق» بزرگترین پیشران برای نقطه عطف آینده دانست فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) وعده صادق را بزرگترین پیشران برای نقطه عطف آینده دانست و گفت: این عملیات کلاس ایران را به سطح بین المللی رسانده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) امروز (دوشنبه، 23 اردیبهشت) در همایش گرامی‌داشت مقام استاد و نقش اساتید در گام دوم حرکت جهادی و علمی دانشگاه ضمن تبریک دهه کرامت، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی زمانی که بیانیه گام دوم را به ملت ارائه کردند در آن سبکی را ارائه کرده بودند که باید آن را ملاک قرار دهیم.


وی افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از گذشته، حال و آینده سخن گفته ‌شده و تاکید شده که در آینده چه اقداماتی را باید انجام دهیم. 


فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) اظهار کرد: ابعاد یک دانشگاه را رهبر انقلاب بیان کرده اند و ما طبق آن ابعاد، آینده دانشگاه را تبیین کرده ایم، اهداف ما آن است که دانشگاه و استحکامات آن را قوی کنیم تا بتواند در تمامی عرصه ها ثمربخش باشد. 


سردار حسنی آهنگر عنوان کرد: ما دنبال ایجاد و تحقق الگوی دانشگاه تراز انقلاب اسلامی هستیم، اگر ما در جهان الگو می‌شویم باید مکاتب و الگوهای اصلی خود را داشته باشیم. 


وی ادامه داد: در نهایت به دنبال بازدید ریاست جمهوری از دانشگاه امام حسین(ع) ایشان پیامی را برای دانشگاه صادر کردند که روز گذشته به دستمان رسید. 


گفتنی است، پیام آیت الله سید ابراهیم رئیسی در این همایش توسط سردار حسنی آهنگر قرائت شد. 


سردار حسنی آهنگر تصریح کرد: باید در دانشگاه به مرحله بلوغ و مرجعیت برسیم و به گفته رهبر انقلاب اسلامی ما به قله نزدیک هستیم لذا دانشگاه برنامه های خود را با توجه به بیانات رهبری برنامه ریزی کرده است. 


فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) وعده صادق را بزرگترین پیشران برای نقطه عطف آینده دانست و گفت: این عملیات کلاس ایران را به سطح بین المللی رسانده است.


سردار حسنی آهنگر در پایان گفت: در وعده صادق تمامی غربی ها پای کار بودند اما دیدید که چطور در برابر قدرت جمهوری اسلامی شکست خوردند. / فارس

ارسال نظر