جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

سردار سلیمانی: فراهم کردن زمینه مشارکت ویژگی منحصر به‌فرد بسیج سازندگی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ویژگی منحصر به‌فرد بسیج سازندگی این است که عموم ملت می‌توانند در آن مشارکت و نقش‌آفرینی کنند، گفت: با ایجاد بسیج سازندگی، شرایطی از سوی مردم برای خدمت به مردم به وجود آمد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۲۳۹۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) طی سخنانی در گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی که به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی برگزار شده بود، اظهار کرد: در دوره‌ای که احساس می‌شد به یک مجموعه جهادی و بزرگ در کشور نیاز است، جوانانی به صورت داوطلبانه و در قالب «اردو‌های هجرت» به عرصه‌های خدمت و جهاد خدمت راهی شدند و هنگامی که گزارش این موضوع به محضر مقام معظم رهبری رسید، ایشان فرمان تشکیل بسیج سازندگی را ابلاغ کردند.
وی با بیان اینکه ویژگی منحصر به‌فرد بسیج سازندگی این است که عموم ملت می‌توانند در آن مشارکت و نقش‌آفرینی کنند، گفت: در واقع با ایجاد بسیج سازندگی، شرایطی از سوی مردم برای خدمت به مردم در جهت تحقق اهداف بلند و متعالی ملت بزرگ و تمدن‌ساز ایران اسلامی به وجود آمد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه هر فردی در هر جایگاهی که قرار دارد می‌تواند با تمسک به روحیه جهادی وارد عرصه جهاد خدمت شد، عنوان کرد: بسیج سازندگی، بستری مناسب، گسترده و ملی برای همه افراد و جوانانی است که دل در گرو تکامل نقشه انقلاب اسلامی در مسیر تحقق مردمسالاری اسلامی دارند.
سردار سلیمانی با بیان اینکه ما امروز در مرحله حساسی قرار داریم و باید در گام دوم انقلاب، نسخه دولت اسلامی و مردمسالاری دینی را تکامل ببخشیم، تصریح کرد: دشمن تمام قوای خود را برای جلوگیری از تکامل نسخه دولت اسلامی و مردمسالاری دینی در کشور ما، به کار گرفته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بر خود لازم می‌دانم از سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی که در ابعاد مختلف و از طریق هم‌افزایی با دستگاه‌ها و بخش‌های گوناگون، مسیر خدمت‌رسانی به مردم را طی می‌کنند، قدردانی کنم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار