یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

انصارالله، تل‌آویو و واشنگتن را به عملیات نظامی بی‌سابقه تهدید کرد

انصارالله، تل‌آویو و واشنگتن را به عملیات نظامی بی‌سابقه تهدید کرد انصارالله یمن رژیم صهیونیستی و متحد آمریکایی‌اش را در صورت گسترش عملیات نظامی در نوار غزه به غافلگیری غیرمنتظره نظامی و بی‌سابقه تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۱۸

به گزارش ر اهبرد معاصر، در ادامه حمایت تمام قد نیروهای مسلح یمن از مقاومت و مردم مقتدر فلسطینی در نوار غزه، نیروهای مسلح یمن با هشداری بی‌سابقه به مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا وعده دادند که در صورت تداوم تجاوز به نوار غزه، عملیات نظامی «بی‌سابقه‌ای» ضد دشمنان مقاومت فلسطینی عملیاتی خواهند کرد.

 

در همین ارتباط، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز دوشنبه در جریان سخنرانی در یک مراسم نظامی با اشاره به عملیاتی شدن مرحله چهارم عملیات نظامی ضد رژیم جنایتکار صهیونیستی از بیان جزئیات جدیدی از اقدامات دریایی ضد کشتی‌های عازم بنادر اشغالی در آب‌های مدیترانه طی روزهای آینده خبر داد.

 

وی در بخشی دیگری از سخنان خود به آمریکا و «اسرائیل» با هشدار به تداوم عملیات اشغالگران در غزه، متجاوزان را به آغاز یک رشته از عملیات‌های مهیب نیروهای مسلح یمن متناسب با مرحله پنجم و ششم ضد رژیم صهیونیستی و آمریکا تهدید کرد.

 

سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: غزه برای ما خط قرمز است و در صورت تداوم تجاوزات به آن، به اهدافی حمله خواهیم کرد که دشمنان نمی‌توانند تصور کنند و به آن فکر کنند و خود یمنی‌ها هم انتظار ندارند.

 

این فرمانده یمنی با اشاره به تحقیر تاریخی نیروی دریایی آمریکا در آب‌های دریای سرخ توسط نیروهای مسلح یمن خاطرنشان کرد که کشتی صهیونیستی، آمریکایی و انگلیسی در برابر آتش سنگین نیروهای مسلح یمن جسارت کشتیرانی در سواحل دریای سرخ را ندارند.

 

نیروهای ارتش یمنی متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حمله‌های خود به غزه را متوقف نکند، حمله به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهد داد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار