قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

بذرپاش:نیروی انسانی بخش دولتی باید قوی باشد تا بتواند از حقوق بیت‌المال دفاع کند

بذرپاش:نیروی انسانی بخش دولتی باید قوی باشد تا بتواند از حقوق بیت‌المال دفاع کند  وزیر راه و شهرسازی در سیزدهمین جلسه شورای هماهنگی حقوقی، مدیران و کارشناسان حقوقی وزارتخانه را مشاوران امین دانست و گفت: نیروی انسانی در بخش دولتی باید قوی باشد تا بتواند از حقوق دولت و بیت‌المال دفاع کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیزدهمین جلسه شورای هماهنگی حقوقی این وزارتخانه با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، سجاد جلالی مدیر کل حقوقی، اعضا و نمایندگان در روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه برگزار شد.

وزیر راه و شهرسازی در این نشست ضمن قدردانی از دفاتر حقوقی در شرکت‌ها و سازمان‌ها و مجموعه‌های تابعه بابت عملکرد سال گذشته اظهار کرد: رعایت حقوق بیت‌المال بر عهده بخش حقوقی است و از همکاران در بخش حقوقی درخواست می‌شود طبق روال قبل با جدیت در کار اهتمام داشته باشند.

وی مدیران و کارشناسان حقوقی در وزارتخانه و مجموعه‌های تابعه را مشاوران امین وزارت راه و شهرسازی دانست و گفت: با مشاوره شما عزیزان از تضییع حقوق و اقدامات منجر به تشکیل پرونده قضایی، جلوگیری می‌شود.

بذرپاش گفت: بخش دولتی از بابت نیروی انسانی باید قوی باشد تا بتواند از حقوق دولت و بیت‌المال دفاع کند و اگر این بخش تضعیف شود، بخش خصوصی نیز با مشکلاتی مواجه می‌شود. از این رو قدرت در صف و ستاد باید متوازن باشد و در این راستا گام برداشته شود.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: سمت حقوقی در دستگاه‌های تابعه از نظر ساختار، کانون توجه بودن، پشتیبانی‌های ستادی و حمایت‌های دستگاه‌های قضایی باید مد نظر و از بابت تفویض اختیارات برای برخورداری از آزادی عمل در انجام وظایف و ماموریت‌ها مورد توجه قرار گیرند.

وی تصریح کرد: بخش حقوقی نباید منزوی باشد؛ بلکه باید با سایر بخش‌های قضایی و مراجع ذی‌صلاح مانند دیوان عدالت اداری در راستای حفظ بیت‌المال ارتباطات خود را تقویت کند.

بذرپاش در ادامه تشکیل شورای هماهنگی حقوقی را باعث دلگرمی و اشتراک تجربه دانست و نیز خواستار تهیه گزارش ارزیابی حقوقی دستگاه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی شد.

اجرای بیش از ۹۰ درصد مصوبات شورای هماهنگی حقوقی

در ادامه این نشست، مدیران حقوقی شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه به تشریح اقدامات و عملکرد سال گذشته پرداختند که مورد استماع وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت و مشخص شد که بیش از ۹۰ درصد مصوبات شورای هماهنگی حقوقی اجرایی و عملیاتی شده است و مقرر شد با رفع برخی موانع سایر مصوبات نیز اجرایی و عملیاتی شود.

در ادامه سجاد جلالی مدیرکل حقوقی این وزارتخانه نیز ضمن تشکر و قدردانی از حمایت‌های وزیر راه و شهرسازی از بخش‌های حقوقی این وزارتخانه و مجموعه‌های تابعه بیان کرد: عملکرد بخش حقوقی دستگاه‌های تابعه بیانگر آن است که تصمیمات اتخاذ شده انتزاعی نبوده و واقعیت‌ها دیده شده است.

سرانجام با بررسی دستور جلسه سیزدهمین نشست شورای هماهنگی حقوقی وزارت راه و شهرسازی مقرر شد؛ «کلیه قراردادهای شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه باید به تایید و نظر پیشینی حوزه حقوقی برسد.»، «مکانیزم‌های حمایتی از نیروهای حقوقی از قبیل اجرای بند خ ماده ۱۱۳ قانون برنامه ششم توسعه و همچنین اقدامات داخلی دستگاه‌های تابعه در راستای حمایت بهره‌مندی حقوقی فوری اجرا شود.»، «قوانین و مقررات حوزه دعاوی بر اساس آمارهای قضایی جهت کاهش محکومیت‌ها و سیانت از بیت‌المال و حقوق دولت بازبینی شوند.»/ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار