چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

حذف کارت هوشمند رانندگان جاده ای

عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از حذف پروسه کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل بین شهری و اجرای فرآیندهای اداری با کد ملی رانندگان از ابتدای خرداد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرامرز مداح اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبه دولت حسب ابلاغ معاونت حقوقی امور مجلس و استان‌های وزارت راه و شهرسازی با موضوع الزام دستگاه‌های اجرایی به استفاده از کد هوشمند ملی به عنوان کلید دسترسی به خدمات، از ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری، اطلاعات رانندگان و ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و فرآیندهای حمل و نقلی بر اساس کد ملی راننده ثبت می‌شود.

 

نماینده رئیس سازمان راهداری در امور فناوری اطلاعات و سرمایه گذاری بیان کرد: همچنین در راستای اجرای ابلاغ نهاد ریاست جمهوری در خصوص حذف چاپ و کاغذ برای تحقق کامل دولت الکترونیک در دستگاه‌ها، با توجه به این که لوازم چاپ کارت هوشمند از خارج از کشور تأمین می‌گردد و در چرخه حمل و نقل فیزیک کارت هوشمند صرفاً به عنوان یک رسید که شماره هوشمند راننده و ناوگان در آن درج می‌شود، مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: در این راستا تمامی فرایند صدور اسناد حمل به صورت الکترونیکی و صرفاً بر اساس شماره هوشمند انجام می‌شود، از این رو از تاریخ یاد شده چاپ فیزیک کارت هوشمند حذف و فقط رسید کارت هوشمند به راننده و ناوگان ارائه خواهد شد.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر