دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

حذف کارت هوشمند رانندگان جاده ای

عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از حذف پروسه کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل بین شهری و اجرای فرآیندهای اداری با کد ملی رانندگان از ابتدای خرداد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرامرز مداح اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبه دولت حسب ابلاغ معاونت حقوقی امور مجلس و استان‌های وزارت راه و شهرسازی با موضوع الزام دستگاه‌های اجرایی به استفاده از کد هوشمند ملی به عنوان کلید دسترسی به خدمات، از ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری، اطلاعات رانندگان و ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و فرآیندهای حمل و نقلی بر اساس کد ملی راننده ثبت می‌شود.

 

نماینده رئیس سازمان راهداری در امور فناوری اطلاعات و سرمایه گذاری بیان کرد: همچنین در راستای اجرای ابلاغ نهاد ریاست جمهوری در خصوص حذف چاپ و کاغذ برای تحقق کامل دولت الکترونیک در دستگاه‌ها، با توجه به این که لوازم چاپ کارت هوشمند از خارج از کشور تأمین می‌گردد و در چرخه حمل و نقل فیزیک کارت هوشمند صرفاً به عنوان یک رسید که شماره هوشمند راننده و ناوگان در آن درج می‌شود، مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: در این راستا تمامی فرایند صدور اسناد حمل به صورت الکترونیکی و صرفاً بر اساس شماره هوشمند انجام می‌شود، از این رو از تاریخ یاد شده چاپ فیزیک کارت هوشمند حذف و فقط رسید کارت هوشمند به راننده و ناوگان ارائه خواهد شد.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر