دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

آخرین وضعیت جذب اساتید دوتابعیتی‌ در دانشگاه‌ها

آخرین وضعیت جذب اساتید دوتابعیتی‌ در دانشگاه‌ها وزیر امورخارجه با حضور در دانشگاه صنعتی شریف آخرین وضعیت رفع موانع قانونی جذب اساتید دو تابعیتی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جذب نخبگان دوتابعیتی در دانشگاه‌های کشور و رفع موانع موجود در این زمینه از جمله برنامه‌هایی است که دولت و به خصوص شورایعالی انقلاب فرهنگی مدتی است  آن را دنبال می‌کنند.

 

با توجه به اینکه منع قانونی در جذب این افراد در نهادهای علمی و دانشگاه‌های کشور وجود دارد، شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال گذشته بسته پیشنهادی را در این خصوص تنظیم کرد و قرار شد این بسته به‌صورت لایحه از سوی دولت به مجلس ارائه شود.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه با حضور در دانشگاه صنعتی شریف آخرین وضعیت رفع موانع قانونی جذب اساتید دو تابعیتی را تشریح کرد.

 

وی در گفتگویی با روزنامه این دانشگاه گفت: برخی از اساتید دوتابعیتی، تابعیت خود را پیگیری و کسب کردند و بخشی هم به‌طور طبیعی و با تولد در یک کشور دیگر تابعیت‌شان حاصل شده است. ما در دولت بحث‌های جدی داشتیم و در وزارت امور خارجه و شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به ریاست رئیس جمهور، این موضوع را مطرح کردیم که باید به ایرانیان دارای تابعیت مضاعف به‌عنوان یک فرصت نگاه کنیم چه در سطح علمی و اساتید دانشگاه و چه ایرانیانی که سرمایه‌گذاری خواهند داشت و چه در سطح عموم ایرانیان.

 

وزیر امور خارجه ادامه داد: از این جهت که قانون مدنی ما، تابعیت دوم را به رسمیت نمی‌شناسد تصمیم گرفتیم تا در قانون جدید در حمایت از ایرانیان خارج از کشور، بندی را بگنجانیم که ایرانیان دارای تابعیت دوم برای اقدامات حقوقی و پیگیری‌هایی که در ایران دارند، تسهیلات ویژه‌ای دریافت کنند.

 

امیر عبداللهیان تصریح کرد: این موضوع در مجلس، مراحل کمیسیونی خود را طی کرده و در تلاشیم تا اگر بشود قبل از پایان این مجلس و یا در شروع مجلس جدید بتوانیم امسال این قانون را به تصویب برسانیم و گشایش‌هایی در این مسیر ایجاد خواهد شد.

 

وی افزود: در خصوص اساتیدی که دارای تابعیت مضاعف هستند، به دستور آقای رئیس‌جمهور، ما و بخش‌های ذی‌ربط نظام در حال کار بر روی یک طرح هستیم که اساتید دانشگاه‌ها بتوانند در اولویت قرار بگیرند و کارشان چه در استخدام اولیه و چه در تبدیل وضعیت کارشان در دانشگاه تسریع شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار