تشکیل پرونده قضایی برای ۴۰ نفر در پی تجمعات پراکنده تهران مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: فردا در خصوص امتحانات دانشگاه آزاد تصمیم‌گیری می‌شود امتحانات کدام دانشگاه‌ها مجازی شد؟ کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته جاری مجازی شدند؟ خبر مهم رئیس سازمان سنجش به داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ دستگیری دو لیدر اغتشاشات کوهدشت با کشف سلاح و تجهیزات غیرمجاز شهادت مدافع امنیت در ملکشاهی/ کشف نارنجک اسرائیلی از اغتشاشگران بارش برف در معابر تهران و خطر تصادفات زنجیره‌ای بارش برف و باران در ۱۸ استان کشور هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است بیشترین رشد بارش‌ها برای کدام استان‌ است؟/ آخرین وضعیت بارندگی در تهران پلیس: دیگر با برهم‌زنندگان نظم و امنیت مماشات نمی‌کنیم قوه قضائیه: تا پایان سال خدمات اظهارنامه و لایحه غیر حضوری می‌شوند استاندار تهران: اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم کلاس‌های این دانشگاه‌‌ها هفته آینده مجازی شد

اجرای محدودیت های ترافیکی جاده ای در مازندران

رییس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ یدالله جهان تاب گفت: به منظور ارتقا ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محورهای مواصلاتی استان به اجرا در خواهد آمد.

 

رئیس پلیس راه استان مازندران، افزود: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تمامی محورهای مواصلاتی استان ممنوع است.

 

سرهنگ جهان تاب با اشاره به ممنوع بودن تردد تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج- چالوس، اظهار داشت: در روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در این محور از ساعت ۳ بعد از ظهر در آزاد راه تهران- شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت ۴ بعد از ظهر از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسدا کامل اعمال می‌شود، از ساعت ۶ بعد از ظهر از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و از ساعت ۲۴ طرح اتمام یافته و مسیر از پل زنگوله تا مرزن آباد دو طرفه خواهد شد ضمن این که طی این مدت، در صورت کم حجم بودن ترافیک محور، اتمام طرح یک زودتر از زمان اعلامی اجرا می‌شود.

 

سرهنگ جهان تاب همچنین اظهار داشت: تردد از مسیر قدیم کرج چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده ولی تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند از ساعت ۱۲ ظهر از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع می‌باشد.

 

سرهنگ جهان تاب با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی و ممنوع بودن تردد کلیه تریلرها از محور هراز، گفت: تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه و همچنین از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۴ روزهای پنج شنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ماه از این محور ممنوع می‌باشد.

 

وی، افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه محدودیت یک طرفه مقطعی تردد از روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

 

رئیس پلیس راه استان مازندران در خاتمه از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن مدیریت سفر خود، با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار