جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است

آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی کشور ۱۸ اسفند ۱۴۰۳

جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در ۱۹ محور مواصلاتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 08
کد خبر: ۲۷۲۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا  از بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های غربی و مرکزی کشور خبر داد و از رانندگان خواست که با رعایت احتیاط لازم در جاده‌ها حرکت کنند. همچنین در برخی مسیرها ترافیک نیمه‌سنگین و چند محور مسدود گزارش شده است.

 

جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: از صبح شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳، بارش برف و باران در برخی از محورهای استان‌های آذربایجان غربی، تهران، البرز، کردستان، سمنان، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، قم، یزد، کرمان، بوشهر، لرستان، مرکزی، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و خراسان جنوبی آغاز شده است.

 

جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی کشور گفت: محور قدیم چالوس – مرزن آباد (مسیر رفت و برگشت) تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه چالوس – مرزن آباد وبالعکس بر قرار است.

 

وی از تردد روان در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین - رشت مسیر (رفت و برگشت) خبر داد.


وی همچنین به وضعیت ترافیکی اشاره کرد و اعلام کرد که در برخی از جاده‌های کشور، ترافیک نیمه‌سنگین مشاهده می‌شود.

 

سرهنگ محبی ادامه داد: محورهای با ترافیک نیمه‌سنگین شامل آزادراه قزوین-کرج (از مهرویلا تا پل فردیس)، آزادراه کرج-تهران (از پل فردیس تا پل کلاک و گرمدره)، آزادراه ساوه-تهران (از نسیم‌شهر و احمدآباد مستوفی)، و محور شهریار-تهران (از میدان معادن تا شهر قدس) هستند.

 

در این راستا، رانندگان به ویژه در محورهای یادشده باید سرعت خود را کاهش دهند و با دقت و احتیاط بیشتر به سفر بپردازند.

 

وی افزود: همچنین برخی از محورهای کشور به دلیل شرایط جوی و خطرات احتمالی، مسدود شده‌اند.
این محورها عبارتند از:
۱. محور پونل – خلخال
۲. محور کلاردشت – عباس‌آباد
۳. محور قدیم چالوس – مرزن‌آباد

 

پلیس راه از همه رانندگان خواسته است که به توصیه‌های ایمنی توجه داشته باشند و در صورت ضرورت سفر، با آمادگی کامل و خودروهای مجهز به تجهیزات زمستانی وارد جاده‌ها شوند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار