عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

لاپید: بازگرداندن اسرا مهمتر از عملیات نظامی در رفح است

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با انتقاد تند از عملکرد نتانیاهو در جریان جنگ غزه گفت که انعقاد توافق تبادل اسرا و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه بسیار مهمتر از عملیات نظامی است که ارتش اسرائیل در رفح انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی که طی روزهای گذشته همراه با شهرک نشینان صهیونیست و به ویژه خانواده‌های اسرای اسرائیلی درخواست‌های خود را برای برکنار کردن «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر کنونی این رژیم افزایش داده است در سخنانی با انتقاد از عملیات ارتش صهیونیستی در شهر رفح در جنوب نوار غزه اعلام کرد که رسیدن به توافق تبادل اسرا و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه مهمتر از عملیات نظامی در رفح است.

 

وی همچنین نتانیاهو را مسئول اختلافات اخیر میان آمریکا و اسرائیل دانسته و گفت که نتانیاهو مسئول اقدام دولت آمریکا در تعلیق ارسال یک محموله تسلیحاتی به اسرائیل بوده و شکست کابینه اسرائیل در مدیریت جنگ موجب این اقدام آمریکا شده است.

 

لاپید اظهار داشت که کابینه نتانیاهو اختلافات را در عرصه عمومی به نمایش گذاشته و مسئولیت انتقال این اختلافات به عرصه عمومی و علنی کردن آنها به طور کامل بر عهده کابینه است.

 

وی با اشاره به اختلافاتی که گفته می‌شود میان آمریکا و اسرائیل به وجود آمده تصریح کرد: ما قرار نبود به این نقطه برسیم و یک دقیقه بعد از اینکه آمریکایی‌ها 14 میلیارد دلار برای کمک به اسرائیل اختصاص دادند نتانیاهو گفت که اگر اسرائیل بخواهد به تنهایی روی پای خودش بایستد می‌تواند این کار را انجام دهد. این سخنان نتانیاهو برای آمریکایی‌ها اهانت بار بود و آنها احساس کردند که مورد توهین قرار گرفته‌اند.

 

بعد از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه دولت آمریکا اقدام به تعویق ارسال کمک‌های تسلیحاتی خود به رژیم صهیونیستی کرده است و بعد از واکنش برخی مسئولان صهیونیست به این اقدام، اخیرا «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم اشغالگر و رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» درباره واکنش‌های مقامات صهیونیست به هشدارهای «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر تعلیق ارسال مهمات برای ارتش اسرائیل، از سران سیاسی این رژیم خواست تا دهان خود را ببندند.

 

پس از گزارش‌ها مبنی بر اینکه دولت آمریکا اقدام به تعویق ارسال کمک‌های تسلیحاتی به ارتش رژیم صهیونستی کرده، اخیرا نشریه پولیتیکو به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که دولت بایدن محموله‌های بمب‌های دقیق به اسرائیل را به منظور ارسال یک پیام سیاسی، نگه داشته است.

 

چند روز قبل مسئولان اسرائیلی خبر دادند که ایالات متحده هفته گذشته ارسال محموله کمک‌های تسلیحاتی شامل مهمات را به دلیل اختلاف نظر در رابطه با عملیات رفح را به تاخیر انداخته است.

 

این درحالی است که چند روز قبل روزنامه «فایننشال تایمز» به نقل از یکی از مقامات ارشد دولت بایدن نوشت: اسرائیل همچنان مقادیر زیادی سلاح از ایالات متحده دریافت می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده