دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار ریابکوف درباره کاهش سطح روابط دیپلماتیک با آمریکا

معاون وزیر امور خارجه روسیه کاهش احتمالی سطح روابط دیپلماتیک بین مسکو و واشنگتن را بعید ندانست و دلیل آن را "بی تدبیری" آمریکا در برخورد با روسیه و نه صرفاً افزایش حمایت از اوکراین نامید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۲۴۱۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با این خبرگزاری یادآور شد که مقامات مسکو در حال بررسی کاهش سطح روابط دیپلماتیک با ایالات متحده تحت شرایط خاص هستند. 

 

به گفته این دیپلمات، در صورت تشدید بیشتر اوضاع، این موضوع با دقت تجزیه و تحلیل شده و تصمیم گیری لازم در سطح رهبری سیاسی کشور اتخاذ  خواهد شد.

 

ریابکوف افزود:  "بی تدبیری" ایالات متحده و دیگر کشورهای غربی در برخورد با روسیه "همه دلایل لازم برای محاسبه چنین گزینه‌هایی" را می‌دهد که در آن طرف روسی سطح روابط دیپلماتیک با آنها را پایین بیاورد، اگرچه قبلاً چنین اقداماتی هنوز انجام نداده است.

 

معاون وزیر خارجه ادامه داد: «البته به نظر من، اگر جهان غرب خط مشی خود در تشدید تنش را همچنان دنبال کند،چنین گامی کاملاً ممکن است و این مسئله لزوماً از نقطه نظر افزایش بیشتر حمایت از کی‌یف نیست،  بلکه بیشتر  به مسائلی همچون در رابطه با مسدود کردن دارایی‌های ما یا سایر اقدامات در حوزه اقتصادی مربوط می شود.»

 

ریابکوف پیش از این در اواخر آوریل نیز هشدار داده بود که اگر واشنگتن اقدامات عملی برای مصادره دارایی‌های این کشور انجام دهد، روسیه گزینه کاهش سطح روابط دیپلماتیک با ایالات متحده را بررسی خواهد کرد.

 

در خبر دیگری گزارش شده که کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا لوایح مربوط به اعمال تحریم‌های جدید و سایر اقدامات تنبیهی علیه شرکت دولتی "راس اتم" روسیه را تصویب کرد.

 

37 نماینده کنگره به این لوایح رای مثبت دادند و دو نفر مخالف بودند. این موضوع در آینده مورد توجه کل مجلس نمایندگان و سنای کنگره آمریکا قرار خواهد گرفت.

 

یادآوری شده که هدف از این لوایح، گسترش محدودیت‌ها علیه شرکت راس اتم و همچنین افرادی است که در توافقات با این شرکت در مورد ساخت راکتورهای هسته‌ای و خدمات مرتبط شرکت می‌کنند. این سند همچنین دولت آمریکا را موظف می‌کند که گزارشی درباره استراتژی جایگزینی عرضه محصولات روسی به کنگره ارسال کند.

 

چند روز قبل جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا قانونی را که قبلاً توسط کنگره ایالات متحده تصویب شده بود، را امضا کرد که واردات اورانیوم غنی شده در روسیه یا وسط شرکتهای وابسته به این کشور را ممنوع می‌کند. / تسنیم

ارسال نظر