نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

سرنگونی پهپاد اوکراینی در منطقه «بلگورود» روسیه

سرنگونی پهپاد اوکراینی در منطقه «بلگورود» روسیه در ادامه حملات پهپادی ارتش اوکراین در عمق خاک روسیه، مقامات محلی اعلام کردند که یک پهپاد مهاجم ارتش اوکراین در منطقه بلگورود رهگیری و منهدم شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، ویاچسلاو گلادکوف، فرماندار منطقه بلگورود روسیه علام کرد که سامانه‌های پدافندی نیروهای مسلح این کشور سحرگاه امروز یکشنبه یک پهپاد مهاجم ارتش اوکراین را در منطقه چرنیانسکی بدون تلفات جانی رهگیری و سرنگون کردند.

 

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه دیروز شنبه در واکنش به تشدید حمله‌های پهپادی در مناطق مختلف این کشور با انتشار بیانیه‌ای به آمریکا، اتحادیه اروپا و اوکراین هشدار داد که آنها دارند با آتش بازی می‌‍کنند.

 

در این بیانیه آمده است که « در ۱۶ و ۱۷ می، رژیم نئونازی کیف یک حمله گسترده دیگر را با هواپیماهای بدون سرنشین بال ثابت و قایق های بدون سرنشین به کریمه، منطقه کراسنودار و سایر مناطق روسیه انجام داد. بار دیگر مایلیم صریحاً به واشنگتن، لندن، بروکسل و دیگر پایتخت های غربی و همچنین کیف که تحت کنترل آنهاست هشدار دهیم که با آتش بازی می کنند. روسیه چنین تجاوزاتی را در خاک خود بی پاسخ نخواهد گذاشت.

 

وی در ادامه افزود که در پشت این حملات وحشیانه با سلاح‌های غربی، شبح‌های مقامات آمریکایی و بریتانیایی ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به وضوح قابل مشاهده است.

 

در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به سفر مکرر مقامات غربی به اوکراین تأکید شده که «آنها نه تنها موشک‌های دوربرد و تسلیحات سنگین را به او می‌دهند، بلکه اجازه استفاده از آن‌ها علیه روسیه را نیز می‌دهند و در نتیجه به تشدید بیشتر درگیری کمک می‌کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار