زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود

ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی سیل مشهد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت رفع اشکالات زیرساختی برای مدیریت بارندگی‌های شدید در کلانشهر مشهد کمیسیون عمران را مامور کرد تا به این موضوع رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز گفت: پیشاپیش فرا رسیدن سالروز میلاد نورانی حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام و رسیدن دهه کرامت را به تمام مردم شریف ایران و عموم شیعیان جهان تبریک و تهنیت می‌گویم.


وی افزود: ما در کشور عزیزمان ایران هرچه داریم از این امام رئوف داریم و ان شاالله همانند گذشته برکات و توجهات امام رضا علیه السلام شامل حال همه ما مردم عزیز ایران تمام مسلمانان جهان بشود. همچنین درگذشت تعدادی از هموطنان در حادثه سیل در استان خراسان رضوی را به خانواده‌های آن عزیزان مردم شریف و مومن آن دیار عموم ملت ایران اسلامی تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.


 قالیباف ادامه داد: ضروریست علاوه بر تصریح در رسیدگی مجروحان این حادثه و پیگیری روند درمان کامل آنها نسبت به جبران خسارت‌های وارد آمده اموال و منازل مردم شهر مشهد و در شهرستان‌های فریمان کلات وسرخس و طرقبه و شاندیزاحتمامی ویژه شود. مجموعه استانداری ، وزارت کشور،شهرداری، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی و سایر نهادها همه امکانات خود را برای رفع نیازهای مردم بسیج سازند.


قالیباف تاکید کرد: حل مشکل مردم در محله سیدی مشهد و ایمن سازی سازه‌های ناپایدار در آن محله و دیگر نقاط شهر باید به طور خاص مورد توجه قرار گیرد. تا دیگر شاهد اتفاق چنین مشکل مشابه آن هم در یکی از بزرگترین کلان شهرها کشور نباشیم.


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: لذا مهم‌تر از همه این است که اشکالات زیرساختی برای مدیریت بارندگی شدید در کلانشهر مشهد مشخص شده است و برای رفع آن با قید فوریت اقدام شود و لازم است کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تا حصول نتیجه پیگیری نماید.


ئی افزود: همچنین فرا رسیدن روز ملی جمعیت را گرامی می‌دارم قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت یکی از افتخارات مجلس یازدهم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن قانونی راهبردی یاد می‌کنند امیدوارم با توجه ویژه دستگاه موظف در اجرای کردن قانون شاهد دستیابی به اهداف جمعیتی برنامه پیشرفت در افق ۵ ساله کشور باشیم.


قالیباف تصریح کرد: شورای نگهبان در هفته گذشته قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره بها را تایید کرد و این قانون جهت اجرا ابلاغ شد تا پیش از مجلس یازدهم هیچ قانون مدونی برای ساماندهی اجاره بها وجود نداشت افزایش افسارگسیخته اجاره بها در این چند سال لطمه جدی به معیشت مستاجران زده است.


وی ادامه داد: ساماندهی بازار اجاره بها از مطالبات مردم از مجلس بود که توانستیم پس از دهه‌ها آن را به سرانجام برسانیم ریل گذاری لازم برای ساماندهی این بازار در مجلس یازدهم به اتمام رسید. اجرای دقیق و کامل این قانون بار مهمی از دوش ضعیف‌ترین طبقات جامعه بر خواهد داشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین با تایید شورای نگهبان قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها نهایی شد بی تردید این قانون یکی کارآمدترین قوانین برای کمک به تولید است ضرورت دارد تولید کنندگان نسبت به ظرفیت‌های این قانون آشنا شوند و دولت محترم نیز از این ظرفیت ها برای کمک به بخش تولید بیشترین استفاده را بکند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار