تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

واکنش حسین شریعتمداری به شهادت آیت الله رئیسی

مدیر مسئول روزنامه کیهان تأکید کرد: من سال‌های سال بود ایشان را می‌شناختم ویژگی که بسیار کم‌نظیر است، مردمی بود و خستگی از دست ایشان خسته شده بود. نکته‌ای که بسیار دردناک است از دست دادن یک خادم بزرگ است، ایشان هدیه خودشان را دریافت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۲۴۱۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در گفت‌وگویی تلویزیونی ضمن تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان در حادثه فرود سخت بالگرد حامل رئیس‌جمهور، اظهار کرد: این ضایعه به مردم ایران تسلیت می‌گوییم. به شهدای بزرگوار باید تبریک گفت اجر و مزد یک عمر فداکاری خود را گرفتند و رفتند. به قول شهید آوینی ما شهدا را از دست ندادیم به دست آوردیم.


وی افزود: من سال‌های سال بود ایشان را می‌شناختم ویژگی که بسیار کم‌نظیر است. مردمی بود و خستگی از دست ایشان خسته شده بود. نکته‌ای که بسیار دردناک است از دست دادن یک خادم بزرگ است. ایشان هدیه خودشان را دریافت کردند.


مدیر مسئول روزنامه کیهان بیان کرد: به قول شهید آوینی، «ما شهدا را از دست ندادیه‌ایم بلکه به دست آورده‌ایم و لذا ما خودمان را داریم از دست می‌دهیم»


شریعتمداری تأکید کرد: آیت‌الله رئیسی اخیرا در جمع مردم مازندران گفته بود که برخی منتقد سفرهای استانی بنده هستند و من هم به آن‌ها گفتم که اگر لازم باشد سی تا چهل بار هم که شده به یک استان سفر می‌کنم.


مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی هنوز از یک کاری فارغ نشده بود به کار دیگری می‌پرداخت، گفت: از دست دادن ایشان برای مردم ایران بسیار دردناک است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار