قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

تشکیل کمیته‌های پنج‌گانه برای پیگیری امورات جاری کشور با دستور مخبر

تشکیل کمیته‌های پنج‌گانه برای پیگیری امورات جاری کشور با دستور مخبر با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، کمیته‌های پنج‌گانه‌ای برای پیگیری امورات جاری کشور تشکیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۲۴۱۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری‌جهرمی، سخنگو و دبیر هیأت دولت در گفت‌وگویی ضمن عرض تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای همراه ایشان گفت: اعضای هیأت دولت هم در جلسه عادی دیروز دولت که در میانه جلسه خبر سانحه رسید و هم در جلسه امروز صبح که جلسه فوق‌العاده بود و هر دو به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، همگی تأکید داشتند که مطابق تأکیدات شهید آیت‌الله رئیسی باید خدمت به مردم را با سرعت مضاعف پی بگیریم. ایشان همواره تأکید داشتند که ما باید دائم مشغول کار باشیم و حتی روزهای تعطیل هم باید کار کنیم.


وی افزود: امروز هیأت دولت دستور جلسه و مصوبات جاری خود را نیز داشت. هیأت تطبیق مقررات مجلس آیین‌نامه‌هایی از دولت را با ایراد مواجه کرده بود که در موعد زمانی باید نسبت به آن رسیدگی می‌شد.


سخنگوی دولت ادامه داد: آیین‌نامه ضریب حقوق کارکنان دولت که نیازمند اصلاح بود، با موافقت هیأت وزیران اصلاح شد. موضوعات جاری مانند لایحه موافقتنامه بین ایران و سوریه که پیش از این رفت و برگشت‌هایی داشت و جزو اولویت‌هایی بود که آقای رئیسی بر آن تأکید داشتند، الحمدلله نهایی شد و به تصویب هیأت وزیران رسید.


بهادری‌جهرمی تصریح کرد: اعلام پذیرش نسبت به یک کنوانسیون بین‌المللی که به استرداد مجرمین و محکومان و متهمان تسهیل می‌کند نیز روز گذشته به تصویب هیأت وزیران رسید.


وی اضافه کرد: در کنار این مصوبات جاری، از روز گذشته آقای مخبر، پنج کمیته را برای مدیریت امور این ایام تشکیل داد که کمیته‌های اجرایی و تشریفات برای برگزاری مراسمات، کمیته حقوقی، کمیته اقتصادی برای مدیریت مسیر خدمتگزاری به مردم، کمیته رسانه و کمیته بین‌الملل با توجه به درخواست‌های متعدد بین‌المللی برای حضور در مراسم وجود داشت، تشکیل شده است. 


بهادری‌جهرمی اظهار کرد: الحمدلله در جلسه امروز، گزارش‌های خوبی از عملکرد کمیته‌ها ارائه شد، آقای علی باقری با توجه به شهادت آقای امیر عبداللهیان، ریاست کمیته بین‌الملل را بر عهده گرفت، مسیر خدمتی که عهد دولت‌مردان با رئیس‌جمهور بود پی گرفته می‌شود.


وی تأکید کرد: امیدواریم ما دولت‌مردان بتوانیم با تلاش مضاعف، عهد و دینی که شهید آیت‌الله رئیسی بر گردن ما دارد را ادا کنیم و مسیر ایشان در خدمت به مردم را ادامه دهیم.


سخنگوی دولت اظهار کرد: یکی از برکات وجود آیت‌الله رئیسی در دوران حیات و بعد از شهادت ایشان، وفاق و ایجاد وحدتی است که به وجود آمده است. تعامل بسیار نزدیکی با سایر قوا برای سرعت‌بخشی خدمات به مردم داریم.


بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و با پای کار بودن مردم و مسئولان تمامی قوا، مانند سوابق تاریخی جمهوری اسلامی در عروج بزرگان و مسئولان خود، نهضت خدمت‌رسانی با جدیت و با مدیریت خوب آقای مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور پیگیری می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار