اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

قیمت طلای جهانی عقب‌نشینی کزد

قیمت طلا امروز پنج‌شنبه (۲۳ می) پس از از دست دادن رالی اخیر و کاهش بیش از یک درصدی در جلسه قبل، بی‌ثبات بود، زیرا معامله‌گران شروع به عقب‌نشینی از انتظارات خود از کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در سال جاری کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 23
کد خبر: ۲۴۲۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هر اونس طلا نقطه ای به ۲۳۷۷ دلار و ۴۸ سنت رسید. شمش روز دوشنبه به رکورد ۲۴۴۹ دلار و ۸۹ سنت رسید. طلای آمریکا با ۰.۶ درصد کاهش به ۲۳۷۸ دلار و ۲۰ سنت رسید.

بر اساس صورتجلسه نشست بانک مرکزی ایالات‌متحده از ۳۰ آوریل تا اول می، مقامات فدرال رزرو نشان دادند که برای دستیابی به اعتماد بیشتر نسبت به حرکت تورم به ۲ درصد، بیشتر از آنچه قبلاً پیش‌بینی شده بود، زمان می‌برد.

داده‌های اخیر حاکی از آن است که تورم ایالات‌متحده روند نزولی خود را از سر گرفته است اما برخی از سیاست‌گذاران فدرال‌رزرو در کاهش زودهنگام نرخ‌ها محتاط بودند اما نیاز به افزایش را رد کردند. شرط‌بندی معامله‌گران نشانه‌ای از شک وتردیدهای فزاینده است که فدرال رزرو بیش از یک بار در سال ۲۰۲۴ نرخ بهره را کاهش خواهد داد.

بر اساس گزارش رویترز، شمش به عنوان محافظ تورم شناخته می شود، اما نرخ های بالاتر هزینه فرصت نگهداری طلای بدون بازده را افزایش می‌دهد. دیوید سولومون، مدیرعامل گلدمن ساکس گفت که انتظار ندارد فدرال رزرو نرخ بهره را در سال جاری کاهش دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۷ درصد کاهش به ۳۰.۵۶ دلار رسید، پلاتین ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۰۳۱ دلار و چهار سنت رسید و پالادیوم ۱.۵ درصد کاهش یافت و به ۹۸۵ دلار رسید./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار