آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

لبنان خواستار بازگشت سوریه به اتحادیه عرب

اتحادیه عرب عضویت سوریه را از زمان ناآرامی‌ها در سال 2011 در این کشور به‌تعلیق درآورد و بسیاری از کشورهای عربی روابط خود با سوریه را قطع کردند اما امروز این کشورها برای از سرگیری روابط خود با سوریه اعلام آمادگی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبران باسیل وزیر خارجه لبنان گفت: لبنان پیشقراول کشورهایی هست که خواهان بازگشت سوریه به اتحادیه عرب هستند و این لبنان بود که به تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب اعتراض کرد.

 

وی افزود: ما بهترین روابط خود با سوریه را حفظ کردیم و طبیعی است که امروز به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب کمک کنیم.

 

باسیل با اشاره به تاثیر منفی جنگ سوریه بر اقتصاد لبنان گفت: این جنگ ما را در تنگنا قرار داد و بازارهای عربی را به روی ما قفل کرد و این غیر قابل قبول است که ما در زمان صلح خودمان را خفه کنیم.

 

وزیر خارجه لبنان گفت: ما سیاست مستقلی مبتنی بر مقابله به مثل داریم.

 

پیش از این نبیه بری رئیس پارلمان لبنان خواستار تعویق نشست اقتصادی بیروت که قرار است در روزهای نوزدهم و بیستم ژانویه جاری برگزار شود شده و بر ضرورت مشارکت سوریه در این نشست تاکید کرده بود.

 

اتحادیه عرب عضویت سوریه را از زمان ناآرامی‌ها در سال 2011 در این کشور به‌تعلیق درآورد و بسیاری از کشورهای عربی روابط خود با سوریه را قطع کردند اما امروز این کشورها برای از سرگیری روابط خود با سوریه اعلام آمادگی کرده‌اند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار