اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است

اشرار تهرانپارس در چنگال پلیس

دو تن از اشرار در محله تهرانپارس در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدتی قبل شماری از شهروندان از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 از ایجاد مزاحمت و رعب و وحشت از سوی دو تن از اشرار در محله تهرانپارس خبر داده و خواستار رسیدگی پلیس به موضوع شدند که در همین راستا نیز تیمی از ماموران پایگاه چهارم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

در فاز نخست رسیدگی به این پرونده نیز تحقیقات پلیسی برای شناسایی متهمان و مخفیگاه آنان در دستور کار قرار گرفت و در جریان آن هر دو متهم که از اشرار سابقه‌دار محل بودند، مورد شناسایی قرار گرفته و مشخص شد که مخفیگاه این افراد در کاشانک قرار دارد.

با اخذ مجوز از مقام قضایی ماموران به مخفیگاه این افراد اعزام شده و در عملیاتی پلیسی هر دو متهم را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند، که این افراد در بازجویی‌های انجام شده به عربده کشی و ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان با هدف شناخته شدن به عنوان گنده‌لات محل اعتراف کردند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که برای هر دو متهم پرونده‌ای تشکیل شده و این افراد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر