رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

امواج دریا بخشی از اسلکه شناور آمریکا را با خود برد

امواج دریا بخشی از اسلکه شناور آمریکا را با خود برد رسانه‌های خبری به فروریختن بخشی از اسکله دریایی شناور آمریکا نزدیک غزه اشاره کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المیادین گزارش داد که بخشی از اسکله شناور آمریکا در نزدیکی غزه فرو ریخته است.

 

در این گزارش آمده است: امواج، بخش‌های جدا شده از این اسکله را به منطقه اشغالی اسدود برده است.

 

در حالی آمریکا مدعی است با ساخت این اسکله به ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه کمک می‌کند که تحلیلگران معتقدند این اسکله بیشتر شبیه یک پایگاه نظامی است.

 

پیشتر روزنامه سوری الثوره در گزارشی نوشته بود: طرح و نقشه آمریکا برای ساخت یک اسکله شناور در سواحل نوار غزه برای به اصطلاح انتقال کمک‌های بشردوستانه قابل توجه است؛ سناریوی خنده داری که درون خود نقشه‌های زیادی دارد. ورود عناصر اشغالگر از طریق گذرگاه رفح می‌تواند با نقشه پیشین آمریکا برای به دست گرفتن کنترل مناطق راهبردی در این بخش ارتباط داشته باشد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار