به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالنبی سلمان» در این باره گفت: تمایل به ازسرگیری روابط بین دو کشور در دولت و پارلمان بحرین با واکنش مثبتی مواجه شده است و پارلمان بحرین بیانیه مثبتی را در این زمینه صادر کرده است.
عبدالنبی سلمان افزود: ازسرگیری روابط سیاسی و تجاری بین دو کشور، دارای اهمیت است، زیرا ایران یک کشور همسایه است و بحرین از پیوندهای ثبات با همه کشورهای منطقه حمایت میکند.
نایب رئیس پارلمان بحرین افزود: ما در مقایسه با سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس، نزدیکترین کشور به ایران هستیم. همچنین یک اقلیت ایرانی در بحرین زندگی میکنند. همچنین شاهد وجود شهروندان بحرینی مقیم ایران هستیم. از سوی دیگر، سابقه تبادل تجاری بین کشور به چندین دهه قبل برمی گردد.
عبدالنبی سلمان خاطرنشان کرد: منامه امیدوار است روابط سیاسی باثبات و مستحکمی را با کشور همسایه اش ایران از سر بگیرد.
نایب رئیس پارلمان بحرین با تأکید بر اینکه این موضوع در آینده بسیار نزدیک اتفاق خواهد افتاد، تأکید کرد که این امر باید براساس احترام حسن همجواری باشد.
عبدالنبی سلمان تصریح کرد: این موضوع، با حمایت قابل پیش بینی روسیه در این زمینه اتفاق خواهد افتاد و این کشور نقش میانجی بین ایران و بحرین را ایفا میکند، زیرا روسیه در زمینه ثبات در منطقه، منافع مستقیمی دارد. همچنین مسکو روابط قوی با کشورهای حاشیه خلیج فارس دارد. به همین دلیل میتواند نقش موثری در زمینه برقراری ارتباط بین کشورها ایفا کند.
نایب رئیس پارلمان بحرین همچنین گفت: ممکن است دو کشور اختلافات سیاسی داشته باشند، اما این اختلافات تا ابد ادامه نخواهد داشت و در حال حاضر، باید از ایفای یک نقش محوری برای تقویت ثبات در منطقه بهره گرفت.
عبدالنبی سلمان با تأکید بر ضرورت در اولویت قرار دادن منافع کشورها از طریق ثبات سیاسی و همکاری دوجانبه، گفت: به وجود آمدن بسیاری از جنگها و تشدید اختلافات، یک موضوع ساختگی توسط کشورهای غربی و در راستای منافع آنها بود و این کشورها برای فتنه انگیزی در منطقه تلاش کردند، اما زمان آن فرا رسیده است که خرد سیاسی جای تنش را بگیرد. / ایرنا