قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

اظهارات وزیر خارجه بحرین درباره کنترل برنامه هسته‌ای ایران

اظهارات وزیر خارجه بحرین درباره کنترل برنامه هسته‌ای ایران وزیر خارجه بحرین با بیان اینکه این کشور مذاکرات وین را با دقت دنبال می‌کند، گفت که برنامه هسته‌ای ایران باید کنترل شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «عبداللطیف الزیانی»، وزیر خارجه بحرین، صبح امروز (سه شنبه) در کنفرانس خبری کوتاهی که با اصحاب رسانه داشت، خواستار کنترل برنامه هسته‌ای ایران و محدودسازی توسعه موشکی آن شد.

 

به نوشته درگاه رسمی وزارت خارجه بحرین، او که در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه سخن می‌گفت از ضرورت کسب اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران گفت و ادعا کرد: «بحرین خواستار منطقه‌ای امن و خالی از سلاح‌های کشتار جمعی است.»

 

وی همچنین به ضرورت کنترل برنامه موشکی بالستیک جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: «بحرین، مذاکرات وین را با دقت دنبال می‌کند.»

 

وزیر خارجه بحرین در بخش دیگری از کنفرانس خبری خود مدعی ارسال نامه‌هایی به جمهوری اسلامی ایران شد و افزود: «ارتباط با ایران به عنوان کشور همسایه برای ما مهم است و در این زمینه، نامه‌هایی به این کشور فرستاده شده که تا به حال بی‌پاسخ مانده است.»

 

وی با اینکه از ادعای نامه‌نگاری بحرین به ایران و بی‌پاسخ ماندن نامه‌ها از سوی جمهوری اسلامی، خبر می‌داد در سخنانی متناقض مدعی شد: «اگر ایران قدم‌هایی برای اطمینان‌سازی بردارد ما حاضر به گفت‌وگو با این کشور هستیم و دو کشور چین و روسیه نیز تلاش‌هایی در این زمینه داشته‌اند.»

 

البته این اولین بار نیست که حاکمان بحرین به ارتباط با کشوری اشتیاق نشان می‌دهند و با بی‌توجهی آن کشور روبرو می‌شوند. چندی پیش نیز مسئولان این کشور نامه‌هایی به قطر ارسال کردند که با بی توجهی طرف قطری روبرو شدند. و پس از آن‌که از ارتباط با این کشور عربی ناامید شدند، حملات رسانه‌ای خود را علیه آن شروع کردند.

 

به نظر می‌آید این بار نیز ، پس از آن‌که با بی‌توجهی مسئولان جمهوری اسلامی ایران روبه رو شده اند، دست به دروغ‌پردازی علیه جمهوری اسلامی ایران زده و فرار رو به جلو را پیش گرفته‌اند.

 

از سوی دیگر، وزیر خارجه بحرین، در حالی از ضرورت مبارزه با سلاح‌های کشتار جمعی صحبت می‌کند که این کشور از متحدان رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید. رژیمی که از بزرگترین صاحبان سلاح هسته‌ای در جهان محسوب می‌شود.

 

عبداللطیف الزیانی همچنین در حالی از زندگی مسالمت‌آمیز ادیان و نژادهای مختلف دم می زند که بسیاری از فعالان سیاسی کشورش در زندان‌های آل‌خلیفه و در سخت‌ترین شرایط به سرمی‌برند.

 

وزارت خارجه و مسئولان دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران تا این لحظه، واکنشی به سخنان وزیر خارجه بحرین نداشته‌اند.فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار