یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان از سوی آمریکا لغو می‌شود؟

ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان از سوی آمریکا لغو می‌شود؟ یک رسانه انگلیسی گزارش داد که انتظار می‌رود دولت آمریکا طی هفته‌های آتی، ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان سعودی را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه انگلیسی گزارش داد که انتظار می‌رود آمریکا ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی را به عربستان سعودی، احتمالا در هفته‌های آتی لغو کند.

در گزارش روزنامه فایننشال‌تایمز در این‌باره آمده است: یک منبع مطلع از موضوع گفت که واشنگتن این سیگنال را به عربستان سعودی نشان داده که آماده لغو این ممنوعیت است.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مدت کوتاهی پس از به قدرت رسیدن در سال ۲۰۲۱، نسبت به کارزار عربستان سعودی علیه یمن و سوابق حقوق بشری آن، به ویژه در ارتباط با کشته شدن «جمال خاشقجی» خبرنگار واشنگتن‌پست، موضع سختگیرانه‌تری اتخاذ کرد.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا نیز، روز چهارشنبه، گفت آمریکا و عربستان سعودی به حصول توافقاتی در زمینه انرژی هسته‌ای، همکاری‌های امنیتی و دفاعی و توافقی در زمینه عادی‌سازی روابط ریاض با رژیم صهیونیستی نزدیک هستند.

اگرچه طبق گزارش فایننشال تایمز، لغو کردن این ممنوعیت‌ها در زمینه فروش تسلیحات تهاجمی، مستقیما، به این مذاکرات ارتباطی ندارد.

دفاتر مطبوعاتی کاخ سفید و دولت عربستان سعودی، به سوال خبرگزاری رویترز در این باره پاسخی نداده‌اند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار