حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

اروپا بدنبال اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه

اروپا بدنبال اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه اتحادیه اروپا قرار است به زودی تحریم های جدیدی را علیه روسیه اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر،  اتحادیه اروپا اعلام کرده که قرار است تحریم های جدیدی را علیه روسیه اعمال کند و درباره کمک به اوکراین، وضعیت غزه و گرجستان مذاکراتی را دنبال خواهد کرد.

 

به گفته یک منبع اروپایی، وزیران اتحادیه اروپا روز دوشنبه اولین لیست سیاه تحت تحریم های جدید را به تصویب خواهند رساند.

 

همچنین درگیری‌های اوکراین و جنگ در غزه بار دیگر محور نشست ۲۷ وزیر خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل خواهد بود. یک مقام ارشد اتحادیه اروپا پیشتر در بروکسل به خبرنگاران گفته بود که وزرای خارجه این اتحادیه در مورد نیاز به ارسال فوری کمک های نظامی به اوکراین، به ویژه گلوله ها و سیستم های دفاع هوایی گفتگو خواهند کرد.

 

در مورد تحولات غرب آسیا نیز این دیپلمات گفته است که وزرای اروپایی درباره وخامت اوضاع در رفح گفتگو خواهند کرد و وزرای خارجه با همکاران خود از «پنج» کشور عربی شامل مصر، اردن، قطر، امارات متحده عربی و عربستان سعودی تبادل نظر غیررسمی خواهند داشت.

 

علاوه بر این، وضعیت مربوط به «قانون عوامل خارجی» در گرجستان نیز در دستور کار اتحادیه اروپا قرار خواهد گرفت. همانطور که این دیپلمات اروپایی گفته است، هدف بروکسل مجازات تفلیس با تحریم دولت گرجستان نیست، بلکه هدف این است که به دولت گرجستان بگوید که تصویب «قانون عوامل خارجی» در گرجستان با روند عضویت این کشور در اتحادیه اروپا در تضاد است.

 

گفته شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا همچنین انتظار می‌رود وزرای خارجه تحریم‌های جدیدی علیه روسیه را وضع کنند. تحریم‌هایی که احتمالاً قرار است افراد حقیقی و حقوقی مسئول در روسیه را هدف قرار دهد. به گفته یک منبع اروپایی، وزیران اتحادیه اروپا روز دوشنبه اولین لیست سیاه برای تحریم روسیه را بررسی و تایید خواهند کرد.

 

روز گذشته نیز اولاف شولتز صدراعظم آلمان اعلام کرده بود که برلین مخالف حمله اوکراین به خاک روسیه با سلاح های غربی است. صدراعظم آلمان در این خصوص گفت که مخالف دادن فرصت به اوکراین برای حمله با سلاح های غربی به خاک روسیه است.

 

شولتز در ادامه افزود: تسلیحات دریافتی از متحدان غربی نباید برای حمله به روسیه استفاده شود. قوانین روشنی برای استفاده از تسلیحات ارائه شده توسط برلین وجود دارد که با مقامات اوکراینیدر این باره توافق شده است.

 

اولاف شولتز خاطرنشان کرد: حداقل این موضع من است. هدف برلین در این شرایط این است که از تبدیل شدن مناقشه فعلی به یک جنگ جهانی جلوگیری شده و به تشدید تنش کمک نشود.

 

مواضع اولاف شولتز صدراعظم آلمان در حالی مطرح می شود که «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو پیشتر در مصاحبه ای با روزنامه اکونومیست از کشورهای عضو این اتحادیه نظامی خواست تا محدودیت های وضع شده برای استفاده از سلاح های ارسالی به اوکراین در حمله به خاک روسیه را لغو کنند. وی همچنین با تکرار موضع ناتو مبنی بر عدم اعزام نیرو از این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا به اوکراین یا گسترش چتر پدافندی این ائتلاف، بار دیگر مدعی شد که ناتو یک طرف این جنگ نخواهد بود.

 

وی با ترغیب کشورهای ناتو به منظور تامین سلاح و حمایت بیشتر از اوکراین گفت: برای پیروزی اوکراین دیر نشده است. باید سلاح و مهمات بیشتر از جمله سامانه‌های پدافند هوایی و تسلیحات دوربرد به اوکراین ارسال کنیم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار