شورای اروپا تحریم‌ها علیه روسیه را تمدید کرد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

شورای اروپا تحریم‌ها علیه روسیه را تمدید کرد

شورای اروپا دوشنبه اعلام کرد که این شورا در پی ادامه اقدامات بی‌ثبات‌کننده روسیه در اوکراین تحریم‌ها علیه فدراسیون روسیه را بمدت ۶ ماه (تا ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۴) تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای اروپا در بروکسل در بیانیه‌ای گفت: این تحریم‌ها در اصل در سال ۲۰۱۴ آغاز شد و طیف گسترده‌ای از حوزه‌ها از جمله تجارت، دارایی، فناوری، کالا‌های دارای مصارف دوگانه، صنعت، حمل و نقل و کالا‌های لوکس را در بر می‌گیرد.

واردات یا انتقال نفت خام روسیه از راه دریافت، برخی محصولات نفتی خاص، اخراج بانک‌های روسی از سوئیفت و تعلیق فعالیت برخی از رسانه‌های روس از جمله اقدامات دیگری است که علیه مسکو اتخاذ شده است.

علاوه بر این، شورای اروپا دوشنبه سازمان «لیگ امن اینترنت» روسیه را و رئیس آن «یکاترینا میزولینا» را در چارچوب «تحریم‌های بشردوستانه» تحریم کرد. دو قاضی روس نیز از جمله افرادی هستند که دوشنبه به فهرست تحریم‌ها اضافه شدند.

اتحادیه اروپا از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ تاکنون ۱۲ بسته تحریمی علیه مسکو وضع کرده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، علاوه بر آنکه تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال کرده‌اند، میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی نیز به کی‌یف ارسال کرده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر