بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

سخنان سرمربی پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل شمس آذر

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عبور از خط بازیکنان شمس آذر برای گلزنی کار بسیار دشواری بود که بازیکنان در طول بازی با آن روبرو شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، اوسمار ویرا شب سه‌شنبه در کنفرانس خبری پس از بازی با شمس آذر و در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: امروز بازی خیلی سختی داشتیم و تیم شمس آذر خوب بازی کرد و امکان عبور از خط بازیکنان حریف دشوار بود اما گل اول را که زدیم و با خیال راحت‌تری ادامه دادیم.

 

وی با بیان اینکه نیمه دوم بازی روان‌تر شد، ادامه داد: بازی با استقلال خوزستان و شمس آذر فرق دارد؛ تیم شمس آذر سانترهای خوبی دارد و در حاشیه بازی به خوبی توپ‌ را مهار می‌کند.

 

«ویرا» در مورد داوری بازی اظهار کرد: من هیچگاه در مورد بد با خوب بودن داوری نظری نمی‌دهم و به دنبال مسایل فنی هستم؛ به نظرم این موضوع باید از چشم خبرنگاران و ناظران دنبال شود.

 

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: برای جشن قهرمانی هنوز خیلی زود است و نمی‌توانیم تصمیم‌گیری کنیم اما تمام تمرکز من این است که به قهرمانی برسیم و این برای ما از همه‌چیز مهم‌تر است.

 

«ویرا» در مورد بازی «مسعود ریگی» بیان کرد: خوشحالم که مسعود گل زد چون همیشه پست مورچه‌ای داشت؛ یعنی زیاد تلاش می‌کرد اما چندان به چشم نمی‌آمد؛ اینکه موفق شد گل بزند خیلی خوشحال‌کننده است.

 

وی خاطرنشان کرد: دلیل عصبانیت من در پایان بازی گذشتن از وقت اضافه بود و بازی می‌توانست ادامه پیدا کند و داور بعدا سوت پایان را بزند.

 

سرمربی پرسپولیس یادآور شد: از تمام مردم قزوین تشکر می‌کنم و از دیروز که آمدیم، مهمان‌نوازی خوبی داشتند و امروز نیز جو خوبی در ورزشگاه ایجاد کردند؛ به تیم شمس آذر بابت فراهم کردن این زمین نیز تبریک می‌گویم.

 

گفتنی است بازی تیم‌های شمس آذر و پرسپولیس در ورزشگاه سردار آزادگان با نتیجه سه بر یک به نفع تیم میهمان به پایان رسید./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده