کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

اسماعیلی: دولت بنای معرفی نامزد در انتخابات ندارد

غلامحسین اسماعیلی گفت: کاندیداتوری ایشان(مخبر) به عنوان سرپرست دولت منع قانونی ندارد اما من از اراده ایشان خبر ندارم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور شهید در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره علت سقوط بالگرد رئیس جمهور گفت: در خصوص بحث فنی، تیم ستادکل نیروهای مسلح باید اعلام نظر کند.

 

وی افزود: در خصوص مسائل فنی تیم ستادکل نیروهای مسلح با جدیت موضوع را دنبال می‌کند و نمایندگانی از ما هم در جلسات آنها شرکت کرده‌اند و ما هم در جریان امر هستیم،‌ لذا اجازه بدهید در این خصوص ستادکل نیروهای مسلح همانطور که اولین اطلاعیه را صادر کرد اطلاع رسانی بعدی را نیز انجام دهد.

 

اسماعیلی درباره معرفی کاندیدا از سوی دولت برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت بنای معرفی کاندیدا ندارد اما ظرفیت‌های خوبی در داخل و خارج از دولت داریم که توانایی ادامه مسیر آیت‌الله رئیسی را دارند.

 

وی گفت: دولت بنای برگزاری انتخابات را دارد ولی اینکه دولتمردان در انتخابات سرکت کننده موضوعی است که در دولت‌های قبلی هم بوده است. در هرکدام از ادوار انتخابات که بررسی کنید،‌ برخی اعضای دولت مستقر در انتخابات شرکت داشته‌اند و از زمان ثبت نام به عنوان کاندیدای انتخابات شناخته می‌شوند و به وظایف خودشان را در چارچوب انتخابات عمل می‌کنند.

 

وی درباره کاندیداتوری مخبر برای انتخابات نیز عنوان کرد: ما فعلا بحث مصداقی در خصوص افراد نداریم اما کاندیداتوری ایشان به عنوان سرپرست دولت منع قانونی ندارد اما من از اراده ایشان خبر ندارم./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار