رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

واعظی: علی لاریجانی برای مدیریت دولت برنامه دارد

واعظی: علی لاریجانی برای مدیریت دولت برنامه دارد محمود واعظی با اشاره به دیدار اخیرش با علی لاریجانی، گفت: آقای لاریجانی در حال ارزیابی و بررسی شرایط هستند؛ در صورتی که شرایط مساعد باشد کاندیدا خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی عضو حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به دیدار اخیر چند عضو تشکل متبوعش با علی لاریجانی، گفت: ارتباط بنده با آقای لاریجانی دوستانه و قدیمی است و بنده از زمانی که آقای لاریجانی وزیر ارشاد بودند یا رئیس سازمان صداوسیما با ایشان ارتباط داشتم و این ارتباط، ارتباط جدیدی نیست.

 

وی در پاسخ به این سؤال که برداشت شما از اظهارات آقای لاریجانی چه بود و آیا ایشان کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری خواهد شد، گفت: آقای لاریجانی در حال ارزیابی و بررسی شرایط هستند؛ در صورتی که شرایط مساعد باشد کاندیدا خواهند شد.


واعظی همچنین گفت: آقای لاریجانی از گذشته برای مدیریت کشور برنامه‌ داشتند و اخیراً هم که در سمت مشاور مقام معظم رهبری بودند، شرایط کشور را بررسی کرده‌اند و به نظرم برای مدیریت دولت برنامه دارند.

 

عضو حزب اعتدال و توسعه همچنین گفت: ما در شرایط کنونی نیازمند یک رئیس‌جمهوری هستیم که بتواند دولتی کارآمد و عقلایی تشکیل بدهند که بتوانند کشور در شرایط خاصی که در داخل و حوزه بین‌الملل وجود دارد، مدیریت کند.

 

انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در پی شهادت آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور سابق، روز جمعه 8 تیرماه برگزار می شود و کاندیداها از روز پنجشنبه 10 خرداد به مدت 5 روز فرصت ثبت نام دارند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار