پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم

تأکید وزیر علوم بر رسیدگی به مشکلات معیشتی اساتید دانشگاه‌ها

 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر اهمیت رسیدگی به مشکلات معیشتی اساتید دانشگاه‌ها تأکید کرد و آن را مهم‌ترین عامل مهاجرت نخبگان علمی کشور دانست.  
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت‌الله محسن اراکی و با حضور محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیرکل مشاوره و سلامت وزارت علوم، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و اعضای کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی در خصوص وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان کشور برگزار شد.

در این جلسه حسین مظفر نایب رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع، گزارشی از بررسی‌های کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع درباره وضعیت نخبگان و تولید علم در کشور ارائه کرد.

بنابراین گزارش، در ادامه جلسه، وزیر علوم با ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت علمی و آموزشی کشور، به وضعیت رتبه علمی ایران در مقایسه با کشورهای منطقه پرداخت و بر بهبود وضعیت حقوق و مزایای اعضای هیأت علمی و نیز افزایش بودجه در نظر گرفته شده برای دانشجویان دکتری و به‌روز رسانی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه‌های کشور تاکید کرد.

وی همچنین به افزایش برخی شاخص‌های علمی و فرهنگی در ۲ سال و نیم اخیر اشاره کرد که از جمله مهم‌ترینِ آنها افزایش تعداد مجلات نمایه شده بین‌المللی کشور از ۶۸ مجله به ۱۰۱ مجله و نیز اقدامات خوب و موثر فرهنگی در آموزش عالی، اختصاص پنج درصد بودجه دانشگاه‌ها به امور فرهنگی مطابق برنامه هفتم و تخصیص ۱۱۰ درصدی بودجه دانشگاه‌ها در سه سال اخیر است.

زلفی‌گل بر اهمیت رسیدگی به مشکلات معیشتی اساتید دانشگاه‌ها تأکید کرد و آن را مهم‌ترین عامل مهاجرت نخبگان علمی کشور دانست.

مدیرکل مشاوره و سلامت وزارت علوم نیز با بررسی آماری وضعیت فرهنگی، اجتماعی و روانی دانشگاه‌های دولتی در شش کلان مسأله روانی – اجتماعی دانشجویان، توضیحاتی را ارائه کرد.

همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گزارشی از مجموعه اقدامات فرهنگی وزارت علوم را ارائه کرد و پس از آن اعضای کمیسیون ضمن بیان نظرات خود به منظور حل مسایل مطرح شده، پیشنهادهای را مطرح کردند.

ادامه بررسی این موضوع به جلسه آتی کمیسیون موکول شد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار