سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت

الهیان:دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم، شعار دولت من است

نماینده ادوار مجلس پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: با نگاهی جدید به حوزه آسیب‌های مدیریتی و ناکارآمدی‌ها و راه‌حل‌های جدید به این عرصه آمدم و شعار دولتم را دولت ، اقتصاد و جامعه سالم اعلام می‌‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۵۳۸

به گزارش راهرد معاصر؛ زهره الهیان نماینده ادوار مجلس بعد از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری، در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش در حادثه بالگرد بیان کرد: در این نقطه از تاریخ به همه دستاوردهای ایران اسلامی و اقتداری که جمهوری اسلامی ایران به برکت خود شهدا و رهبری امام خامنه‌ای دارد، افتخار می‌کنم.

وی افزود: ما اوج این اقتدار را در عملیات وعده صادق مشاهده کردیم که حکایت از تدبیر و نگاه حکمت محور رهبری عزیز انقلاب دارد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: با نگاهی جدید به حوزه آسیب‌های مدیریتی و ناکارآمدی‌ها و راه‌حل‌های جدید به این عرصه آمدم. من ضمن احترام به همه دستاوردها، شعارم را دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم اعلام می‌کنم.

الهیان اظهار داشت: شفافیت در رأس امور دولت سالم است، مبارزه با فساد در اولویت‌های امور آن خواهد بود و پیشگیری و خشکاندن ریشه‌های فساد به عنوان یک اصل اساسی مطرح است.

وی اضافه کرد: دولت آینده نباید خود را قهرمان در همه امور بداند و متصدی همه امور باشد بلکه با بیان مشکلات، پیچیدگی ها، در مسیر پیشرفت و رسیدن به قله ظرفیت جوانان این مرز و بوم را به کار بگیرد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشکلات و امداد از مردم مدلی از حکمرانی مردم پایه را در دولت آینده ارائه خواهم داد که نگاه ها و ایده های نخبگان برای حل مشکلات این مرز و بوم به کمک بیاید.

الهیان بیان کرد: نیاز است همه مردم این مرز و بوم در حل مشکلات کشور مشارکت داشته باشند و این حلقه های میانی و گروه های مردمی هستند که می توانند بهتر از خود دولت ها امور را به دست بگیرند و دولت فقط متصدی امور باشد و موانع را از پیش روی جوانان این مرز و بوم بردارد

وی عنوان کرد: ذخایر عظیم انسانی، نخبگان و ملت بزرگ ما باید در مسیر انقلاب به کار گرفته شود و این هدف باید توسط دولت قدر دانسته شود و برنامه جدی برای به کارگیری این ظرفیت های انسانی داشته باشد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه هر جا نخبگان ورود داشتند، توانسته‌اند سدها را بردارند، خاطر نشان کرد: در دولت من باید آزادی های سیاسی و اجتماعی برای بیان ایده ها و سلایق مختلف جدی گرفته شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار