سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

هاشمی: تکلیف هیئت رئیسه فدراسیون ژیمناستیک زودتر مشخص شود

وزیر ورزش و جوانان بر برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده فدراسیون ژیمناستیک به منظور انتخاب سایر ارکان این فدراسیون از جمله هیئت رئیسه و نایب رئیس تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حکم ریاست زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک پس از قرائت سوگندنامه توسط او، امروز (شنبه) توسط کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و در حضور محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک اهدا شد.

در این مراسم وزیر ورزش و جوانان ضمن قدردانی از رؤسای پیشین این فدراسیون اظهار داشت: از اینکه فدراسیون ژیمناستیک پس از چهار سال با همراهی کمیته ملی المپیک به ثبات رسیده است، بسیار خوشحالیم و از اینچه درگاهی و خانواده ژیمناستیک نیز می‌خواهیم تمام اهتمام خود را برای توسعه این رشته‌ ورزشی پایه و مادر به کار ببندند و روی کسب موفقیت‌های بیشتر متمرکز شوند.

وی در ادامه با مهم خواندن اولین سهمیه حضور در بازی‌های المپیک توسط مهدی الفتی و انتخاب وی به عنوان پرچمدار کاروان خادم‌الرضا عنوان کرد: از هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک تشکر می‌کنم که پرچمدار کاروان خادم‌الرضا را از این رشته انتخاب کردند و امیدوارم این جواز حضور با تلاش و همدلی با موفقیت همراه باشد.

هاشمی همچنین برگزاری مجمع عمومی فوق العاده فدراسیون به منظور انتخاب سایر ارکان این فدراسیون از جمله هیئت رئیسه، نایب رئیس و ... منطبق بر قانون را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان ساخت: انجام این مهم کمک می‌کند تا در حوزه‌های تصمیم‌سازی این فدراسیون ثبات بیشتری حاکم شده و این رشته بیش از پیش در مسیر افتخارآفرینی حرکت کند. برای اولین بار با یک حرکت هماهنگ که کلیات آن به تصویب شورای عالی ورزش با حضور رئیس جمهور شهیدمان رسید، برای توجه به ورزش بنیادین مطابق با آن چیزی که در دنیا انجام می‌شود هر کودکی که به دنیا می‌آید از بدو تولد در راستای آن حرکات بنیادین با محوریت مادران و در ادامه با حضور مهدهای کودک انجام می‌شود و هدف این است که بتوانیم رشته ژیمناستیک را بیش از گذشته توسعه بدهیم.

وی تاکید کرد: امیدوارم اجرای ورزش بنیادین در کشور با رشته ورزشی ژیمناستیک باشد تا ضمن ترسیم افقی روشن برای آینده این رشته ورزشی به سایر رشته‌ها نیز کمک شود. وقتی این طرح با کمک فدراسیون و مجموعه هیئت‌ها اجرا شود این حرکت بزرگ که به تأیید شورای عالی ورزش هم رسیده است به بهترین شکل به سرانجام برسد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنانش امضا تفاهم‌نامه مالی میان فدراسیون‌ها، معاونت قهرمانی و معاونت توسعه مدیریت منابع و کمیته ملی المپیک را مورد توجه قرار داد و افزود: امیدوارم با برنامه‌ریزی‌های خوب فدراسیون، اقدامات صورت گرفته منتج به توسعه هرچه بیشتر این رشته شود./تسنیم

ارسال نظر